OrigenLiveMainPoster.jpg

Η Origen παρουσιάζει το πρώτο της live streaming με θέμα την αναβλητικότητα και ομιλητή τον Δημήτρη Γκιόκα.

Η ομάδα νέων της Θεσσαλονίκης, Origen, με σκοπό την έμπνευση και κινητοποίηση των νέων να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να αναπτύξουν τον εαυτό τους, ακολουθεί την καμπάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης «Μένουμε Σπίτι» και πραγματοποιεί το πρώτο της Live Streaming.

Παρατηρώντας την κατάσταση στη χώρα και με σκοπό την κινητοποίηση των νέων σε όλη την επικράτεια, η ομάδα της Origen παρουσιάζει τα Origen Lives.

Στόχος των Origen Lives είναι να δώσουν το ερέθισμα και τα πρώτα βήματα στους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να καταφέρουν νέες προκλήσεις με γνώσεις που θα παρέχουν δωρεάν στο κοινό ομιλητές με εμπειρία.

Το πρώτο Origen LIVE, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι της Origen στο YouTube.

Με θέμα του πρώτου live streaming το «Πώς να νικήσεις την αναβλητικότητα», το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει μεθόδους και τακτικές για να νικήσει την αναβλητικότητα.

Ομιλητής του πρώτου Origen Live θα είναι ο Δημήτρης Γκιόκας, αρθρογράφος στο «The Metalearners» και συμπαρουσιαστής του podcast «Brain Hacking Academy».

Θέλεις να σε ενημερώσουμε λίγο πριν ξεκινήσει το live; Κάνε εγγραφή στο https://live.origen.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn