pall18.png

 

H Feel the Flow ιδρύθηκε το 2017. Η ομάδα της είναι στελέχη με θεωρητική και πρακτική εμπειρία, ευελιξία και μεράκι για ποιοτική εκπαίδευση.

Σε μια εποχή που η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, επαγγελματικά και προσωπικά, οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.feeltheflow.gr.

Εισηγητές στα σεμινάριά μας είναι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες με μεγάλη πρακτική και θεωρητική εμπειρία στο κάθε αντικείμενο. Για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει μπορούμε να σας στείλουμε το αναλυτικό, το κόστος του σεμιναρίου και τις προσφορές μας, καθώς και βιογραφικό του συνεργάτη μας. Όλα τα σεμινάριά μας υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

«Αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις / negotiation skills»

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αναγνώριση των αναγκών των συμμετεχόντων, την κατανόηση της συνολικής επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της διαπραγματευτικής διαδικασίας και την υιοθέτηση νέων στρατηγικών και τεχνικών για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Να γνωρίσουν τις βασικές έννοιες, τα στάδια και τις τεχνικές διαπραγμάτευσης.
  • Να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν νέες στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης.
  • Να αναγνωρίσουν τα προσωπικά τους διαπραγματευτικά δεδομένα μέσω διαγνωστικών ασκήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων ο ρόλος των οποίων περιλαμβάνει τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων εντός ή/και εκτός του οργανισμού, στελέχη και υπευθύνους τμημάτων HR, πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, εφοδιαστικής αλυσίδας, δικηγόρους κ.ά.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, 09:00-17:00

Τόπος εκπαίδευσης: Office Plus – Business Center, Γούναρη 78, 2ος όροφος

Κόστος σεμιναρίου: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 180 €/συμμετοχή (απαλλάσσεται από ΦΠΑ)* για 8 ώρες εκπαίδευσης.

Εισηγήτρια: Κωνσταντία Πάλλα

Η Κωνσταντία Πάλλα (Konstantia Palla) είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Κοινωνιολόγος, associate certified coach (ACC-ICF), πρόεδρος ICF GREECE, ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece. Ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ). Έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε θέματα coaching, soft skills, εργασιακά, διαπραγματεύσεις, stress management, οργανωσιακής συμπεριφοράς, time management, συμβουλευτικής, συναισθηματικής νοημοσύνης, κοινωνιολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας.

Πληροφορίες σχετικά σεμινάριο Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data:

Πατήστε εδώ: Αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210 9607154, 693 7141802 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00).

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Δήλωση συμμετοχής εδώ.

www.feeltheflow.gr

Υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn