Club-Med.png

 

Ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Club Med ζητά να προσλάβει νέα ταλέντα, επαγγελματίες του τουρισμού, για το resort Gregolimano, που βρίσκεται στη βόρεια Εύβοια, την καλοκαιρινή σεζόν.

Απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που έχουν στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ψάχνουν για εταιρία με ισχυρή και σύγχρονη κουλτούρα που θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν το μπαρ, το εστιατόριο, τη ρεσεψιόν, την κουζίνα, την οροφοκομία, τις πωλήσεις, την ψυχαγωγία παιδιών, τα σπορ και το λογιστήριο.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων του Club Med θα βρίσκονται στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Στρατού 2Α) για να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις.

Μπείτε στο www.clubmedjobs.gr και κάντε αίτηση για τη θέση που σας ενδιαφέρει. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn