epikairothta_1511.jpg

 

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι ρυθμίσεις αφορούν τους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος από σήμερα Παρασκευή έως αύριο Σάββατο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 12:00 της Κυριακής 17 Νοεμβρίου, ημέρα της πορείας, οι οποίες θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου στους οδικούς άξονες των Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και τις καθέτους αυτών. Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στα δρομολόγια και στις στάσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου την Κυριακή με 5.000 αστυνομικούς στον δρόμο, που θα υποστηρίζονται από δύο drones και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Στο επίκεντρο της προσοχής της αστυνομίας θα βρίσκονται τα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., και όπως μεταδίδει το Sputnik Ελλάδας, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε ειδικό σχεδιασμό για να αντιμετωπίσει αυτούς που ανεβαίνουν σε ταράτσες πολυκατοικιών και εκτοξεύουν «πολεμοφόδια» εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου, σε καταλήψεις σχολών προχωρούν φοιτητές σε όλη τη χώρα, ενώ η ατμόσφαιρα στον χώρο της Παιδείας παραμένει τεταμένη μετά τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn