koinwnia-1102.jpg

 

Για ακόμη μια χρονιά, και σε συνέχεια των 22 συναπτών ετών προσφοράς και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, η οικογένεια της «Ανοιχτής Αγκαλιάς των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής» θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους έξι δημοτικών ενοτήτων στη Θράκη. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από τις 10 έως τις 22 Φεβρουαρίου οι εθελοντές θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στα Κιμμέρια, τη Λευκόπετρα, τα Σήμαντρα, τα Φίλια, τη Γλαύκη και τη Σμίνθη Ξάνθης, περιοχές κυρίως με μειονοτικό πληθυσμό, διενεργώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις παιδιών και ενηλίκων.

Το κλιμάκιο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» αποτελείται από παιδίατρο, παιδοχειρουργό, οφθαλμίατρο, ακτινολόγο, ωτορινολαρυγγολόγο, ορθοπεδικό, ακτινολόγο και καρδιολόγο, καθώς και από νοσηλευτικό προσωπικό. Οι γιατροί προέρχονται από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης και το Υπουργείο Παιδείας.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn