lc17.png

 

Δελτίο Τύπου

 

16/3/2019

Δρούμε υπεύθυνα-Μένουμε σπίτι

Στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους υποψηφίους τη δύσκολη στιγμή του κορωνοϊου. Πιστεύουμε ότι η κοινωνική ευθύνη αρχίζει πρώτα από την ατομική ευθύνη, για αυτό ενθαρρύνουμε τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του.

Από την πλευρά μας, προκειμένου να συμβάλουμε σε αυτόν τον σκοπό παρέχουμε σε όλους τους ενδιαφερομένους δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα διαδικτυακά μας μαθήματα, για να τα παρακολουθήσουν από το σπίτι τους.

Οι θεματικές των online courses που προσφέρονται είναι:

  • Κρυφή αγορά εργασίας και δικτύωση
  • Το βιογραφικό που θα κερδίσει τη συνέντευξη
  • Μεταπτυχιακό: Πώς να προετοιμαστείς και να ξεχωρίσουν οι αιτήσεις σου
  • Συνέντευξη: 30 πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και πώς να τις απαντήσεις
  • Cover Letter: Ξεχώρισε από το πλήθος αιτήσεων
  • Application Essay Μεταπτυχιακού

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να αποκτήσεις πρόσβαση στα διαδικτυακά μας μαθήματα, είναι δωρεάν εγγραφή μέχρι 15 Απριλίου σε οποιοδήποτε μάθημα επιθυμείς να παρακολουθήσεις στην πλατφόρμα μας: www.leadcompass.gr

Για απορίες και τεχνική υποστήριξη μπορείς να επικοινωνήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

LeadCompass

Χορηγός επικοινωνίας: Skywalker.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn