coach_0404.jpg


Αθήνα, The Athens Gate Hotel, 13-14 Απριλίου 2019

Ο Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδας HCCMA διοργανώνει το πρώτο πανελλήνιο συνέδριό του με τίτλο: «Coaching, mentoring, συμβουλευτική: Ενδυνάμωση και ηγεσία» στις 13 και 14 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο The Athens Gate Hotel (Λεωφ. Συγγρού 10) στην Αθήνα.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Προγραμμάτων Συμβουλευτικής & Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων (ΣΕΚ), με την επιστημονική υποστήριξη έγκριτων καθηγητών σημαντικών πανεπιστημίων της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο, και με την ευγενική χορηγία του Aegean College.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί ο καίρια υποστηρικτικός ρόλος του coach, του μέντορα και του συμβούλου στην ανθεκτικότητα και την ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων προς όφελος όχι μόνο του ατόμου, αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, coaches, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη διαχείριση της αλλαγής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις, πάνελ, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες.
 
Περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσεις για τις θεματικές, τις ημερομηνίες εγγραφής, τους εισηγητές και το κόστος συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.hccma.org, στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook HCCMA και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn