GRBossible_I_Capsule_900x600.jpg

 

Η Mystery Pot, ηγετική εφαρμογή στην Ελλάδα για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, με ενθουσιασμό ανακοινώνει τα εντυπωσιακά της επιτεύγματα  για την περασμένη χρονιά. Η εφαρμογή, που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν πλεονάζοντα τρόφιμα σε μειωμένες τιμές, έχει σημειώσει εκθετική ανάπτυξη και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις.                                                                          

Τα βασικά σημεία περιλαμβάνουν την αύξηση των χρηστών από 20.000 σε 100.000, δείχνοντας την ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα και εμπιστοσύνη στην εφαρμογή.                                                                                                                     

Ο αριθμός των τσαντών που πωλήθηκαν αυξήθηκε από 1.000 σε 30.000, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση των καταναλωτών για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων. Επιπλέον η εταιρία πραγματοποίησε πολυάριθμα εργαστήρια σε επιφανή ιδρύματα, όπως το Alba Graduate Business School και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενημερώνοντας τους φοιτητές για τη βιωσιμότητα και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.                                                                                          

Σημαντικές ήταν επίσης οι διακρίσεις  της στον διαγωνισμό της CapsuleT Accelerator κατακτώντας τη δεύτερη θέση για την ξενοδοχειακή βιομηχανία στην Ελλάδα αλλά και το βραβείο για τις καινοτόμες βιώσιμες λύσεις στα Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GrBossible.                                             

Όσον αφορά το δίκτυο προμηθευτών της, πάνω από 300 προμηθευτές είναι πλέον εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα, σε έξι πόλεις της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλουπόλεων, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Η επέκταση της εταιρίας στην Κύπρο, αποτελεί ακόμη μία επιτυχία, διευρύνοντας τον αντίκτυπό της.                                                                                                         

Πολύ σημαντική ακόμη είναι η κατάταξη της Mystery Pot για έξι συνεχόμενους μήνες στις 5 κορυφαίες εφαρμογές στις αξιολογήσεις μεταξύ των ανταγωνιστών της στη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα.                                                   

Η εταιρία ανέλαβε δύο επιπλέον στρατηγικές πρωτοβουλίες στον τομέα της βιωσιμότητας. Αρχικά, η Mystery Pot συνεχίζει να εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου μέσω της καινοτόμου προσέγγισής της για την σπατάλη τροφίμων, βοηθώντας στη διάσωση γευμάτων, που αλλιώς θα πήγαιναν χαμένα, και στην κοινοτική εμπλοκή. Επίσης, η εφαρμογή έχει ενισχύσει τη σχέση της με τις τοπικές κοινότητες και τους προμηθευτές της, προωθώντας μια κουλτούρα βιωσιμότητας και αμοιβαίας υποστήριξης.                                    

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τα επιτεύγματά μας φέτος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σεϊνταρίδης, συνιδρυτής  της Mystery Pot. «Η ανάπτυξή μας αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας και την υποστήριξη της κοινότητάς μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την αποστολή μας για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Mystery Pot https://www.mystery-pot.com.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn