png9.png

 

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020

 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Orange Grove προσκαλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή στο Incubation πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020 online.

Mέσω του Incubation προγράμματος, η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα ανοίγει τις αιτήσεις συμμετοχής για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εξελίξουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση ή για νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν περαιτέρω. Φέτος, το εξάμηνο πρόγραμμα Incubation του Orange Grove θα διεξαχθεί online και ενθαρρύνει αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στο Incubation πρόγραμμα του Orange Grove περιλαμβάνει απομακρυσμένα workshops, πρόσβαση σε online εργαλεία και εξ αποστάσεως συμβουλευτική καθοδήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε ιδέας / επιχείρησης. Διακεκριμένοι trainers και εθελοντές μέντορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την πολύτιμη συμβολή και εμπειρία τους, θα προσφέρουν σεμινάρια, bootcamps και διαδραστικά εργαστήρια, τα οποία πλαισιώνονται από μέντορινγκ και tailor-made 1-1ς. Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter και Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn