epixeirhmatikothta_0108.jpg

 

Στις 13 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από νέους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους στα επαγγελματικά εργαστήρια που διοργανώνονται φέτος στο Ισραήλ. Τα ειδικά αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και διοργανώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη Χάιφα από τον Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη & Συνεργασία).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, τα εργαστήρια θα αποτελέσουν μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης για τους νέους Έλληνες startuppers και σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασίας της χώρας μας με το Ισραήλ και την Κύπρο στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συμμετέχοντες ελληνικών startup επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η θεματική τους είναι:

  • Καινοτόμος επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις (Innovative entrepreneurship: Early-stage startups) στις 10-19 Νοεμβρίου.
  • Συστήματα υποστήριξης επιχειρηματιών (Support systems for entrepreneurs) στις 24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου.
  • Κοινωνική επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση (Social entrepreneurship: Transforming an idea to a business) στις 8-17 Δεκεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα σεμινάρια είναι η άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία, καθώς και 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμένους τομείς.

Τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ενώ οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία του Ισραήλ στο 210 6705530 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και να επισκεφθούν τη σελίδα http://mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx .

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn