Παρουσιάσεις Startup

Talks by Women Do Business

Περισσότερα...

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business διοργανώνει το #27ο Fb live στο πλαίσιο της ενότητας «Talks by Women Do Business». Καλεσμένη αυτή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 είναι η Νάσια Φιλιππίδη, ιδρύτρια του fashion brand «MUSA Collection» και του περιοδικού Fashion Manifesto «FAS.MA.»

Ένα ξεχωριστό live, με μία γυναίκα, που διανύει τα πρώτα της βήματα στον τομέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Αγαπώντας την ηθική και βιώσιμη μόδα δημιουργεί νέους ορίζοντες στα ελληνικά δεδομένα.

Η Νάσια γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Είναι επιχειρηματίας και υπεύθυνη στρατηγικής μάρκετινγκ στον κλάδο της μόδας και

Περισσότερα...

Πρόσκληση στην ενημερωτική ημερίδα «Start FLYie-ing with Female Legends of Entrepreneurship»

Περισσότερα...

H ομάδα της Challedu-inclusion | games | education σας προσκαλεί στις 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:00-14:00 στη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα «Start FLYie-ing with Female Legends of Entrepreneurship», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ «FLYie-Female Legends, Youth innovation and entrepreneurship».

 

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο FLYie, καθώς και τα βασικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν μέσα από αυτό. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο οδηγός μεθοδολογίας του έργου
  • Ο εκπαιδευτικός οδηγός για την εκπαίδευση μέσα από role models
  • Ο εκπαιδευτικός οδηγός για την game-based εκπαίδευση για την

Περισσότερα...

Investment opportunities at Metavallon VC

Περισσότερα...

 

Are you a first time entrepreneur with strong tech looking for pre-seed investment starting from €200k?

Metavallon VC is excited to hear from tech founders stemming out of the Skywalker.gr startup ecosystem! Just make sure you fulfill our Pre-seed investment requirements and submit your company by Nov. 29th!

Not a first time entrepreneur? Seed investment starting from €400k is also available with ongoing evaluations all year round. 

Ready to join?  SUBMIT NOW

Tip: Make sure to mention you’ve been referred by Skywalker.gr in your submission. 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove

Περισσότερα...

 

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020

 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Orange Grove προσκαλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή στο Incubation πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020 online.

Mέσω του Incubation προγράμματος, η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα ανοίγει τις αιτήσεις συμμετοχής για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εξελίξουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση ή για νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν περαιτέρω. Φέτος, το εξάμηνο πρόγραμμα Incubation του Orange Grove θα διεξαχθεί online και ενθαρρύνει αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής

Περισσότερα...

Στην Ελλάδα o κορυφαίος πανευρωπαϊκός διαγωνισμός JA Europe Enterprise Challenge 2020

Περισσότερα...

 

Υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Το πρώτο βραβείο θα απονείμει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως

Με σύμβολο τον κότινο, το στεφάνι ελιάς των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελλάδα και το Junior Achievement Greece φιλοξενούν για πρώτη φορά τον κορυφαίο πανευρωπαϊκό φοιτητικό διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του JA Εurope «JA Europe Enterprise Challenge 2020» στις 24-26 Ιουνίου 2020. Το δυναμικό και αισιόδοξο σύνθημα-κάλεσμα του διαγωνισμού στους νέους της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου είναι «Start up and thrive», δηλαδή «Ξεκίνησε τη δική σου startup και θριάμβευσε»!

Το JA Greece με μεγάλη χαρά και τιμή

Περισσότερα...

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Startup3: Μέχρι τις 20 Απριλίου οι αιτήσεις

Περισσότερα...

 

Το ευρωπαϊκό έργο Startup3 δημιουργεί γέφυρες μεταξύ νέων δυναμικών startups
και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός Ε.Ε.

 

ΕπιχειρηματικότηταΚαινοτομίαΧρηματοδότηση

Έχετε μια ιδέα, μια μικρομεσαία επιχείρηση ή μια startup και εστιάζετε στην υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία; Ξεκινήστε το ταξίδι του μετασχηματισμού της επιχείρησής σας και της ιδέας σας λαμβάνοντας μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για startups υψηλής τεχνολογίας Startup3.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η διασύνδεση του ευρωπαϊκού οικοσυστήματος της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών με μεγάλες καθιερωμένες εταιρίες, εταιρίες επιχειρηματικών κεφαλαίων υψηλού ρίσκου (VCs) και

Περισσότερα...