Παρουσιάσεις Startup

MyLingoTrip: Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Ποιοι είμαστε (τι είναι το MyLingoTrip)

Το MyLingoTrip είναι διαδικτυακό σχολείο ξένων γλωσσών (live μαθήματα μέσω Skype) με ιδιαίτερα μαθήματα αυστηρώς ενός προς έναν, εξατομικευμένα ως προς τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του μαθητή. Παρέχεται η δυνατότητα εκμάθησης 8 ξένων γλώσσων, οι καθηγητές μας είναι φιλόλογοι –οι περισσότεροι με μητρική γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν– και εκπαιδευμένοι από εμάς όσον αφορά στη διαδικτυακή παρουσία τους. Επιπρόσθετα, αξιολογούνται πολύ αυστηρά όσον αφορά στην απόδοσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας από εμάς αλλά και από τους μαθητές τους, συνθήκη που διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα σε συνδυασμό με πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Σε ποιους

Περισσότερα...

ZAC.K: Η start-up από την Ξάνθη που δημιουργεί «έξυπνη» αθλητική ένδυση

Περισσότερα...

 

Το να ξεκινάς κάτι δικό σου από το μηδέν, να κυνηγάς τα όνειρά σου, να αξιοποιείς όποια ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σου και να μη σε σταματά κανένα εμπόδιο είναι αρκετοί παράγοντες που συντελούν στη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Αυτά σκεφτήκαμε και εμείς και θέτοντας υψηλό στόχο αποφασίσαμε να ενταχθούμε στην ομάδα της ZAC.K Intelligent Apparel.

Έχουμε δημιουργήσει «έξυπνα» αθλητικά ρούχα, όπως επίσης το πρώτο «έξυπνο» αθλητικό κολάν παγκοσμίως. Η καινοτομία του προϊόντος μας βασίζεται κατά κύριο λόγο στην τεχνολογία που έχουμε εφαρμόσει. Πιο αναλυτικά, τα ρούχα μας είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να καταγράφουν βιομετρικά δεδομένα, όπως αναπνοές, χτύπους καρδιάς, δυνάμεις G, κύκλους ποδηλάτου, ένταση, σκαλιά, βήματα και

Περισσότερα...

isMOOD: Ο τρόπος να αφουγκράζεστε άμεσα τη «φωνή» των πελατών σας

Περισσότερα...

 

Σκεφτείτε πως είστε πως είστε υπεύθυνος επικοινωνιακής στρατηγικής/διαφήμισης και branding μιας νέας εταιρίας. Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επικοινωνιακή στρατηγική της, θα θέλατε να καταγράψετε την εικόνα της αγοράς και τις ανάγκες του κοινού-στόχου. Για τον σκοπό αυτό πιθανώς να αξιοποιούσατε υπηρεσίες έρευνας αγοράς (focus groups, ερωτηματολόγια).

Ωστόσο  γνωρίζετε πως το κοινό-στόχος σας βρίσκεται και εκφράζεται στα social media και στο ίντερνετ (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, blogs, news sites), δημιουργώντας περιεχόμενο, συζητήσεις και αξιολογήσεις προϊόντων, διαμορφώνοντας τελικά απόψεις σχετικά με την αγορά και τα προϊόντα που το ενδιαφέρουν.

Γνωρίζατε

Περισσότερα...

Bike Me Up: Ποδηλάτησε στις ομορφιές της Ελλάδας με ηλεκτρικό ποδήλατο

Περισσότερα...

 

Σε μια Ελλάδα που παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω, εξακολουθεί να οραματίζεται και να πραγματοποιεί –και μάλιστα ολοένα και περισσότερο στον τομέα των start-ups– ανθούν δραστήριες πρωτοβουλίες σαν αυτή της ομάδας της Bike me Up. Μιας ομάδας ανθρώπων που αποφάσισαν να μετατρέψουν το χόμπι τους, την ποδηλασία, σε καινοτόμο επάγγελμα. Έτσι προέκυψε η Bike Me Up, η οποία είναι εδώ για να μας προσφέρει στιγμές δράσης στην περιπετειώδη ελληνική φύση.

Τι είναι η Bike Me Up και ποια η καινοτομία της;

Η Bike Me Up είναι κατά βάση μια εταιρία ποδηλατικού τουρισμού. Αυτό που προσφέρουμε είναι μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές με συνοδό-οδηγό, που είτε έχουν

Περισσότερα...

Χριστιάνα Γαρδικιώτη: Το πρώτο φυσικό εργοστάσιο του κόσμου χτίζεται στον Πάρνωνα

Περισσότερα...

The Meraki People: Επιχείρηση βασισμένη στην μπλε οικονομία, στον φυσικό πλούτο, στις πηγές παραγωγής του τόπου και στην ευεξία στον 21ο αιώνα

Διαθέτει τη φόρα ενός εφήβου και την εμπειρία ενός μεσήλικα. Οραματίζεται δουλεύοντας και κάνει όνειρα που ακούγονται τρελά, αλλά ήδη υλοποιούνται. Τη λένε Χριστιάνα Γαρδικιώτη, κατάγεται από την Αρκαδία και έπειτα από χρόνια στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στις μεγαλουπόλεις επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να δημιουργήσει το πρώτο φυσικό εργοστάσιο του 21ου αιώνα βασισμένη στον φυσικό πλούτο του τόπου, στους ανθρώπους των χωριών του Πάρνωνα, στην μπλε οικονομία και στις νέες τεχνολογίες. Η ίδια αποκαλεί το εγχείρημα The Meraki People. Μετά τη συνάντησή μας μια ακόμα σύντομη περιγραφή μοιάζει

Περισσότερα...

Superexcellent: Η εφαρμογή που μετατρέπει την ορθογραφία σε παιχνίδι

Περισσότερα...

 

Και όχι μόνο την ορθογραφία των ελληνικών, αλλά και των αγγλικών. Είναι η πρώτη εφαρμογή διά της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσθέσει προφορικά το κείμενο της ορθογραφίας που έχει το παιδί για την επόμενη μέρα, βοηθώντας το να μάθει μέσα από το παιχνίδι. Η διαδικασία μάθησης είναι καινοτόμα, παραγωγική και γρήγορη, ενώ βελτιώνει συγκεκριμένες δεξιότητες στον τομέα της συνδυαστικής μνήμης.

Πριν ξεκινήσουμε τη δημιουργία της εφαρμογής, μελετήσαμε μεθόδους που έχουν στηριχτεί σε επιστημονικές έρευνες για τη βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών, αλλά και μεθόδους που έχουν εφαρμόσει άνθρωποι που γνωρίζουν πάνω από 30 γλώσσες. Η ομάδα μας μελέτησε σε βάθος τη διαδικασία βελτίωσης της μνήμης, δοκιμάζοντας παράλληλα τις μεθόδους αυτές και

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.