irc.jpg

 

Στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό τους συναντήθηκαν διαδικτυακά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την περασμένη εβδομάδα οι Partners της IRC Global Executive Search. Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ιδέες εμπειρίες και know how σχετικά με τη λειτουργία των εταιρειών τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και εξέλεξαν επίσης νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο.

Η Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Ιδρύτρια και Διευθύνων Σύμβουλος της IRC Greece (MEIHUNT, Corporate Talent Management), εξελέγη νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IRC.

Επίσης, στην Κατερίνα και την IRC Greece (MEIHUNT) απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο του Best Business Developer 2021.  Με την είσοδό της γίνεται το νέο μέλος  και προστίθεται στα επανεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου,  Rania Abdalla (IRC Αίγυπτος & ΗΑΕ), Tom Berray (IRC Αμερική ) και Michael Kantel (IRC Γερμανία). Έτσι από τις 18 Νοεμβρίου 2021, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της IRC Global θα αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη: Rania Abdalla, Tom Berray, Michael Kantel, Κατερίνα Μεϊμάρογλου και Rohan Carr (IRC Αυστραλία), Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του IRC.

H IRC Global Executive Search Partners είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που αγκαλιάζει την ευελιξία των επιχειρηματιών και την ποικιλομορφία. Ο οργανισμός είναι παρών σε πάνω από 45 χώρες και έξι ηπείρους και παρέχει στους πελάτες ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην εξασφάλιση ταλέντων χωρίς αποκλεισμούς. Πάνω από το 50% των συνεργαζόμενων εταιρειών του δικτύου διευθύνονται από γυναίκες, οι σύμβουλοι της IRC μιλούν 41 γλώσσες συνολικά και αντιπροσωπεύουν πάνω από 50 διαφορετικές εθνικότητες.

"Είμαστε χαρούμενοι που η Κατερίνα θα ενταχθεί και θα ενισχύσει το ήδη ταλαντούχο συμβούλιο μας. Θα φέρει μια νέα και μοναδική προοπτική και ανυπομονούμε για τη συνεισφορά της", δήλωσε ο Rohan Carr, Πρόεδρος της IRC Global Executive Search Partners.

Η Κατερίνα εστιάζει στην αναζήτηση ανώτερων στελεχών, ιδίως σε κλάδο FMCG, φαρμακευτικές και στη λιανική. Φέρνει εταιρική εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού από πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η The Coca-Cola Company, όπου εργάστηκε για σχεδόν έξι χρόνια σε ρόλους Regional HR και Marketing Manager σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Πριν από αυτό, εργαζόταν για την British Petroleum ως σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού. Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Cardiff της Ουαλίας, Ηνωμένο Βασίλειο και πτυχίο Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να παραμείνουμε στην κορυφή της IRC και φέτος, ειδικά επειδή ήταν δύο πολύ δύσκολες συνεχόμενες χρονιές λόγω της πανδημίας Covid-19 και των λόγω των  όλων των περιορισμών στην καθημερινότητά μας δραστηριότητες. Ωστόσο, ξεπεράσαμε με επιτυχία τα σύνορά μας φέτος και συνεργαστήκαμε με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο σε κρίσιμα έργα για διεθνείς πελάτες. Αν έπρεπε να αναφέρω μερικούς βασικούς παράγοντες επιτυχίας που οδήγησαν σε αυτό το βραβείο, θα επέλεγα την προσαρμοστικότητα, την ευελιξία,  την ταχύτητα και την υψηλή ποιότητας στην εργασία.

Ως εκλεγμένο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ την Νο. 1 Συμμαχία στον κόσμο και πιστεύω ότι έρχονται δύο πολύ δημιουργικά χρόνια μπροστά με όχι μόνο σκληρή δουλειά αλλά και έμπνευση. Πάντα πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί», λέει η Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της IRC Greece (MEIHUNT).

Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη

Senior HR & PR Consultant, IRC Greece (MEIHUNT)

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Phone: 210 9881650, 694 5430754

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn