georgia_19.jpg

 

Το Women Do Business, στο πλαίσιο της προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, διοργανώνει online τρίμηνο πρόγραμμα mentoring «Find your mentor». Το εν λόγω πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022 και θα διαρκέσει έως και τον Μάρτιο και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Οι αιτήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link εδώ: https://tinyurl.com/m7np8ym4

Στη διάρκεια του προγράμματος 30 γυναίκες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα κατόπιν επιλογής και με βάση την αίτησή τους να παρακολουθήσουν 1-on-1 mentoring, δηλαδή την εμπειρία της ατομικής καθοδήγησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους βήματα, έχοντας τη βοήθεια και τη συμβολή έμπειρων και καταρτισμένων μεντόρων. Στην πράξη, κάθε μία από τις 30 επιτυχούσες θα πραγματοποιεί 1 διαδικτυακή συνάντηση κάθε μήνα, και για 3 μήνες συνολικά με τη δική/τον δικό της μέντορα αποκλειστικά.

Οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν την απόδοσή τους, να οργανώνουν την επιχειρηματική τους ιδέα μέσω της προσωπικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, αλλά και μέσω της παρακίνησης. Επίσης, θα μάθουν να εφαρμόζουν πρακτικά βήματα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών τους.

Υπεύθυνη για τη δομή το εκπαιδευτικό υλικό και την παρακολούθηση του online τρίμηνου προγράμματος mentoring «Find your mentor» είναι η Μάγδα Κατόπη, καταξιωμένη Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Στρατηγικής Επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.womendobusiness.eu 

https://www.facebook.com/womendobusiness.eu

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn