Webinar3.jpg

 

Το Women Do Business διοργανώνει το free online webinar με θέμα «Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πώς να θέτεις αποτελεσματικά τα όριά σου!» με τον καθηγητή και συγγραφέα Γιώργο Λάγιο την Τετάρτη 3/11/21 και ώρα 18:00.

Για να εγγραφείς και να παρακολουθήσεις το webinar, ακολούθησε το link: https://bit.ly/3CtvPZ5

Ο ομιλητής Γιώργος Λάγιος PhD (c), M.Sc. (CBT), είναι καθηγητής Ψυχοσεξουαλικής Θεραπείας και συγγραφέας των δύο best sellers «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;» (2018) και «Μέσα στο μυαλό σου» (2020). Είναι, επίσης, κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και ομιλητής και έχει βραβευτεί με το President’s Achievement Award από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η πρώτη του επίσημη ακαδημαϊκή καριέρα τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος χρηματιστηριακών παραγώγων. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό πεδίο ο Γιώργος άρχισε να συλλαμβάνει και να κατανοεί τον ρόλο που παίζει η ψυχολογία των ανθρώπων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα των επενδύσεων. Αυτή η ανάγκη του να έρθει σε επαφή με μια πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής τον οδήγησε στην ίδρυση της MKO «Μοιράζομαι» το 2013. Το Μοιράζομαι ήταν η πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Έχοντας ζήσει μια πολύπλευρη ζωή και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους ρόλους, ο Γιώργος έχει διακρίνει τα οφέλη του ενεργού ακροατή όταν η συζήτηση αναλύεται διεξοδικά και δίνεται προσοχή στις σημαντικές πτυχές. Το ανοιχτό μυαλό του, η ειλικρίνειά του και ο σεβασμός είναι κάποια από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο μοναδικό. Όποιος κι αν είσαι, όποιο κι αν είναι το μονοπάτι σου, ο Γιώργος μπορεί να γίνει συνταξιδιώτης σου σε αυτό το περίπλοκο ταξίδι, το ταξίδι της ζωής.

Μάθε περισσότερα εδώ:

Facebook: Women Do Business
Instagram: @womendobusiness
Website: https://womendobusiness.eu/

Ένα διαφορετικό σεμινάριο που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις!

#womendobusiness #womendobusinessgreece #freeonlinewebinar #greekwebinar #γυναικειαεπιχειρηματικοτητα

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn