1.jpg

Εσύ ποιο τεύχος θα «γκρεμίσεις» με την ιδέα σου;

Είσαι νέος επιστήμονας, ερευνητής ή επιχειρηματίας και άνω των 18 ετών; Σπουδάζεις ή έχεις ολοκληρώσει πρόσφατ­α τις σπουδές σου; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα, ικανή να «γκρεμίσει τείχη»; Θέλεις να την παρουσιάσεις σε μια επιτροπή και να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SciCo σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο ΑΘΗΝΑ διοργανώνουν στην Ελλάδα το Falling Walls Lab Greece και καλούν ταλαντούχους φοιτητές, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους μέσα σε 3 λεπτά! 

Ακόμη το σκέφτεσαι; Έχεις ακόμα μία ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή, καθώς η περίοδος για τις αιτήσεις πήρε μια μικρή παράταση! Μπες στο https://falling-walls.com/lab/apply/greece/ και κάνε την αίτησή σου έως τις 11 Ιουλίου 2021.

Θέλεις να πάρεις μια γεύση από το Meet Falling Walls Lab Greece, που διεξήχθη στις 22 Ιουνίου και στο οποίο οι διοργανωτές του ελληνικού τελικού απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις, ενώ συνομίλησαν με εκπροσώπους του Falling Walls Foundation, καθώς και με προηγούμενους νικητές του παγκόσμιου τελικού; Τότε κάνε κλικ εδώ: https://fb.watch/6j0mfGj3xW/

Τι μπορείς να κερδίσεις

Μπες στη λίστα με τους φιναλίστ που θα ανέβουν στη σκηνή του Falling Walls Conference και μέσα σε 3 λεπτά θα μοιραστούν ερευνητικά σχέδια, επιχειρηματικά μοντέλα και κοινωνικές πρωτοβουλίες μ’ ένα διεπιστημονικό κοινό και μια κριτική επιτροπή υψηλού επιπέδου, προτείνοντας λύσεις  για μερικές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας και διεκδίκησε τον τίτλο Breakthrough Winner στην κατηγορία Emerging Talents και ένα χρηματικό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη φορά ο νικητής του Falling Walls Lab Greece, όπως και οι νικητές των υπόλοιπων εθνικών τελικών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αν επιθυμούν στο Innovation Week, που διοργανώνεται από την TU9, μια ένωση των κορυφαίων πανεπιστημίων τεχνολογίας της Γερμανίας μαζί με τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).

Δεκαπέντε άτομα από όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν ένα πενθήμερο online πρόγραμμα από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου 2021, το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τη δική τους start-up επιχείρηση στον τομέα STEM. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέσα σε 14 μέρες μετά τη λήξη του εθνικού τελικού, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.daad.de/surveys/956276?lang=en

Οι συμμετέχοντες του Innovation Week, εκτός από ένα ελκυστικό πρόγραμμα με ολοκληρωμένες συνεδρίες ενημέρωσης και καθοδήγησης, θα επωφεληθούν από βραβεία και από ευκαιρίες δικτύωσης με ειδικούς και ομότιμους.

Το Falling Walls Lab είναι ένα διεθνές φόρουμ για τη νέα γενιά καινοτόμων, πρωτοπόρων, δημιουργών και οραματιστών. Στόχος του είναι η διασύνδεση νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών από όλους τους τομείς σε μια πλατφόρμα παγκόσμιας κλάσης, που τους βοηθά να προωθήσουν τις καινοτομίες τους, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους, χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο και μια βιώσιμη κοινότητα καινοτόμων.

Κάνε την αίτησή σου στο: https://falling-walls.com/lab/apply/greece/

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι 11 Ιουλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το https://falling-walls-greece.com/ και κάνε εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας του Falling Walls Lab Greece.

Το Falling Walls Lab στα social media

Twitter: @FWLGreece https://twitter.com/FWLGreece

Instagram: fwlgreece https://www.instagram.com/fwlgreece/

Facebook: Falling Walls Lab Greece https://www.facebook.com/FWLGreece

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCM4xDUpqXC7iinpwR7qi8xA

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn