9TH_SPEAKER.jpg

 

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί  την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00  το 9ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα «Η πορεία μιας ιδέας που γίνεται προϊόν» με τον Αλέξανδρο Διδασκάλου, γενικό διευθυντή της  Ingenno Design Berlin.

Τι θα ακούσετε:

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης μιας αρχικής ιδέας σε έξυπνο προϊόν, περνώντας από διάφορα στάδια. Ο κ. Διδασκάλου θα αναφερθεί σε σημαντικούς σταθμούς αυτής της διαδρομής και σε κρίσιμα σχετικά θέματα.

Γνωρίστε τον ομιλητή:

Ο κ. Αλέξανδρος Διδασκάλου είναι γενικός διευθυντής της Ingenno Design Berlin. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σύνθετα βιομηχανικά προϊόντα και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς έργα που συνδυάζουν τόσο δημιουργικές όσο και τεχνικές προκλήσεις. Είναι κάτοχος MA Design Products του Royal College of Arts και πτυχίου Industrial Design της Hochschule für Bildende Künste Braunschweig. Μιλά αγγλικά, γερμανικά, ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά.

Σχετικά με το evenTIZ

Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά σύντομων σε διάρκεια 15’ ομιλία + 10’ Q&A διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών», όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας  μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers) αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.

Μετά τη 15λεπτη ομιλία το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής.

Εγγραφή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή μέσω της παρακάτω φόρμας.

Φόρμα Εγγραφής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-VFXurVpsaq_j_XaWnLjB4fLekHMFEHh8b9O-SXsiz-xXQ/viewform

Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!

#ThessInnoZone #evenTIZ #TIFD #Live_Stories #evenTIZ_LiveStories #evenTIZ_2021 #SKG #Thessaloniki #entrepreneurship #business #startups #Innovation #Alex_Didaskalou #Design #Smart_product #Ingenno_Design_Berlin #ingenno #ingennodesign #designlabgreece

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn