B_2.png

100% εναρμονισμένη με τις συνθήκες της εποχής και αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα θα είναι η επόμενη διοργάνωση του 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου 2021, στο MEC Παιανίας. Φέτος περισσότερο από ποτέ, η έκθεση εστιάζει στην τεχνογνωσία και την παρουσίαση νέων λύσεων και καινοτομιών, με το βλέμμα σαφώς στραμμένο στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη της ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας.

Οι ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής, οιστοχευμένες παρεμβάσειςστις υποδομές και τον τρόπο λειτουργίας της έκθεσης, η αναβάθμιση του εκθεσιακού μοντέλου, αλλά και η συστηματική καταγραφή και παρουσίαση όλων τωννέων τάσεων και καινοτομιών που αναμένεται να διαμορφώσουν το ξενοδοχειακό προϊόν του αύριο, είναι τα δομικά χαρακτηριστικά της Upgraded Version του 100% Hotel Show, αυτόν τον Νοέμβριο.

H premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, κατόπιν συνεχούς μελέτης και ανάλυσης των νέων δεδομένων, αλλά και των διαρκών εξελίξεων στην παγκόσμια τουριστική αγορά, εστιάζει φέτος σε δυο βασικούς άξονες: α) τη δημιουργία ενόςασφαλούς, αλλά και 100% επαγγελματικού περιβάλλοντοςγιαεπιχειρηματικές επαφές και networking μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, και β) την επιλογή, φιλοξενία και παρουσίασηόλων των σύγχρονων λύσεων, που θα επιτρέψουν στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου να ανταποκριθούν πλήρως στιςνέες, συνεχώς μεταβαλλόμενες, ανάγκες του χώρου και του προϊόντος που προσφέρουν.

Επαγγελματικό Περιβάλλον - Παρουσίαση Σύγχρονων Λύσεων

Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, η διοργανώτρια εταιρία Demand Fairs & Media έχει ήδη στρατηγικά σχεδιάσει μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες και παρεμβάσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η παρατήρηση και καταγραφή των συνθηκών και τάσεων όπως αυτές διαμορφώνονται από τις εξελίξεις, προκειμένου τα νέα συμπεράσματα να ενσωματώνονται στον κεντρικό σχεδιασμό της έκθεσης. Έτσι, το 100% Hotel Show 2021 δημιουργεί περισσότερους ελεύθερους χώρους για την αποφυγή συνωστισμού, δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της διαδικασίας των προκαθορισμένων ραντεβού, και προχωρά σε επιδότηση τετραγωνικών μέτρων για ειδικές κατηγορίες περιπτέρων. Επιπρόσθετα, προγραμματίζει την παράλληλη online διοργάνωσή του για απομακρυσμένη συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους εκθέτες, ενώ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπρόσθετων θεματικών ζωνών σε σχέση με την ασφάλεια των ξενοδοχείων και τον Cοvid-19, εστιάζοντας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στο οperation, αλλά και στις λύσεις που αφορούν το προσωπικό των καταλυμάτων.

Booths - Workshops

Με στόχο τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των εκθετών, το 100% Hotel Show έχει διαμορφώσει νέους τρόπους συμμετοχής, τόσο με προκατασκευασμένα περίπτερα αναβαθμισμένης αισθητικής και λειτουργικότητας, όσο και με Standing Spots των 5 m2, διασφαλίζοντας αφενός την ασφάλεια και αφετέρου τημείωση των σχετικών εξόδων συμμετοχής.

Τέλος, τα workshops του 100% Hotel Show αποκτούν ακόμη περισσότεροδιαδραστικό χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος τους θα στηρίζεται πλέον σε ερωτήσεις του κοινού. Εκτός από το ειδικά διαμορφωμένο workshop stage, το κοινό θα μπορεί ναπαρακολουθεί τα workshops και στα open space loungesκαι να αλληλεπιδρά online με τους ομιλητές.

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 - 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn