lezada0307.jpg

 

Έχοντας εδραιώσει μια δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, με πωλήσεις άνω των 650.000 ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μόνο το 2019, έρχεται να προσθέσει στην πλατφόρμα του και όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου.  

Το Ferryhopper παρέχει ευκολία στη διαδικασία κράτησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν, να συγκρίνουν, να επιλέγουν και να αγοράζουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε μια εύχρηστη on-line πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, η μηχανή αναζήτησης του Ferryhopper επιτρέπει στον χρήστη:

  • Να βρίσκει όλα τα δρομολόγια πλοίων για πάνω από 360 προορισμούς στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, την Αλβανία, τη Γαλλία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία και την Τυνησία.
  • Να αναζητά όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών απευθείας ή με ανταπόκριση, πολλαπλών προορισμών ή «από νησί σε νησί» (island hopping), απ’ όπου έχει πάρει και την ονομασία της η πλατφόρμα.
  • Να συγκρίνει τιμές και δρομολόγια σε μία μόνο σελίδα.
  • Να αγοράζει ακτοπλοϊκά εισιτήρια χωρίς επιπλέον χρεώσεις: οι τιμές του Ferryhopper είναι πάντα ίδιες με αυτές των ακτοπλοϊκών εταιριών.
  • Να απολαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια mobile-friendly διασύνδεση.

Το ταξίδι του Ferryhopper ξεκίνησε το 2017, και από τότε αποτελεί ένα από τα success stories της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το 2018 το Ferryhopper βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Stelios Foundation, οδηγώντας στη δημιουργία τού easyFerry, το οποίο είναι μέρος του easyFamily of brands. Επιπλέον, συνεργασίες με δυνατά brands της τουριστικής βιομηχανίας, όπως η Aegean Airlines και η Welcome Pickups, έχουν φέρει μια εκθετική ανάπτυξη της εταιρίας.

Ένα από τα κλειδιά στην επιτυχία της πλατφόρμας είναι η μεγάλη σημασία που δίνεται στην εξυπηρέτηση πελατών. Η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Ferryhopper είναι πάντα διαθέσιμη να παρέχει λεπτομερή και ενημερωμένη πληροφόρηση, εξασφαλίζοντας ένα ακτοπλοϊκό ταξίδι δίχως άγχος.

Αναφορικά με το Ferryhopper

Η ημερομηνία γέννησης του Ferryhopper χρονολογείται το 2017, όταν οι 4 νέοι ιδρυτές της εταιρίας ήταν διακοπές σε ένα από τα πολλά ελληνικά νησιά και ήθελαν να φτάσουν από την Αστυπάλαια στην Ανάφη. Αντιλαμβανόμενοι ότι δεν υπάρχει καμία διαδικτυακή υπηρεσία που να τους επιτρέπει να φτάσουν εύκολα, χρησιμοποίησαν το background τους ως μηχανικών και δημιούργησαν μια πλατφόρμα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων η οποία είναι εύκολη και φιλική προς τον χρήστη. Τη δημιούργησαν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και έχουν αφιερώσει όλες τους τις προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσουν ότι το κοινό τους θα βρει εύκολα την Ιθάκη του – και από εδώ και στο εξής την Ίμπιζά του, τη Μαγιόρκα του, την Τενερίφη του και πολλούς άλλους ισπανικούς προορισμούς!

Επισκεφθείτε: https://www.ferryhopper.com/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn