epixeirhmatikothta.jpg

Οι επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου φαίνεται πως έχουν ενισχυθεί στις μέρες μας, ύστερα μάλιστα από την προγραμματισμένη επίσκεψη της ελληνικής αποστολής στο Κάιρο, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου, όπως και εκείνη στην οικονομική  ζώνη του Σουέζ στις 6 Μαρτίου, με επικεφαλής τον υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Ευστράτιο Γιαννακίδη και τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Μπράχο.

Στη σχετική εκδήλωση του Συνδέσμου Αιγυπτιακών Βιομηχανιών στο Κάιρο, στην οποία την ελληνική επιχειρηματική αποστολή πρόκειται να υποδεχτεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μοχάμεντ Ελ Σεουέντι, θα μιλήσουν οι κ.κ. Γιαννακίδης και Μπράχος, καθώς επίσης ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Γιώργος Μυλωνάς και ο γενικός σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο Αθανάσιος Μακρανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την επομένη η ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα επισκεφτεί την οικονομική ζώνη του καναλιού του Σουέζ και θα γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Αρχής του καναλιού Μοχάμεντ Μαμίς, ενώ προβλέπεται επίσκεψη και στην Ισμαηλία και στο Πορτ Σαΐντ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn