Παρουσιάσεις Startup

Η Caius ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα τεχνολογικής και επιχειρηματικής επιτάχυνσης της θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα

Περισσότερα...

 

Η Caius ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα τεχνολογικής και επιχειρηματικής επιτάχυνσης της θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα (ESA BIC Greece), δημιουργώντας το πρώτο παγκοσμίως προϊόν τεχνητής νοημοσύνης που αυτοματοποιεί τη χαρτογράφηση δασικών δρόμων και μονοπατιών μέσω δορυφορικών δεδομένων. Αυτή η καινοτομία αντιμετωπίζει ένα διεθνές ζήτημα ασφαλείας για τις συγκεκριμένες περιοχές και αποτελεί σημαντικό βήμα για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους.

Ο συνιδρυτής και CEO της Caius, Γιώργος Μενδρινός, αναφέρει σχετικά: «Περισσότερο από το 30% της ελληνικής επικράτειας είναι δασικές περιοχές, αλλά μόνο το 8% των μονοπατιών και δασικών

Περισσότερα...

Talks by Women Do Business

Περισσότερα...

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business διοργανώνει το #27ο Fb live στο πλαίσιο της ενότητας «Talks by Women Do Business». Καλεσμένη αυτή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 είναι η Νάσια Φιλιππίδη, ιδρύτρια του fashion brand «MUSA Collection» και του περιοδικού Fashion Manifesto «FAS.MA.»

Ένα ξεχωριστό live, με μία γυναίκα, που διανύει τα πρώτα της βήματα στον τομέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Αγαπώντας την ηθική και βιώσιμη μόδα δημιουργεί νέους ορίζοντες στα ελληνικά

Περισσότερα...

Πρόσκληση στην ενημερωτική ημερίδα «Start FLYie-ing with Female Legends of Entrepreneurship»

Περισσότερα...

H ομάδα της Challedu-inclusion | games | education σας προσκαλεί στις 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:00-14:00 στη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα «Start FLYie-ing with Female Legends of Entrepreneurship», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ «FLYie-Female Legends, Youth innovation and entrepreneurship».

 

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο FLYie, καθώς και τα βασικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν μέσα από αυτό. Πιο συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

Investment opportunities at Metavallon VC

Περισσότερα...

 

Are you a first time entrepreneur with strong tech looking for pre-seed investment starting from €200k?

Metavallon VC is excited to hear from tech founders stemming out of the Skywalker.gr startup ecosystem! Just make sure you fulfill our Pre-seed investment requirements and submit your company by Nov. 29th!

Not a first time entrepreneur? Seed investment starting from €400k is also available with ongoing evaluations all year round. 

Ready to join?  SUBMIT NOW

Tip

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove

Περισσότερα...

 

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020

 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Orange Grove προσκαλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή στο Incubation πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020 online.

Mέσω του Incubation προγράμματος, η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα ανοίγει τις αιτήσεις συμμετοχής για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εξελίξουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση ή για νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να

Περισσότερα...