Παρουσιάσεις Startup

Το Δίκτυο Δομών Στήριξης Επιχειρήσεων προετοιμάζει τη δημόσια παρουσία του

Περισσότερα...

 

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου συνεδρίασε η Επιτελική Δομή Στήριξης Επιχειρήσεων (ΕΔΣΕ) στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, δρομολογώντας τις απαραίτητες διαδικασίες και τη λήψη αποφάσεων για την ανάδειξη της ταυτότητας του νέου θεσμού και τη στελέχωσή του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, το ω ενεργοποιεί το αμέσως επόμενο διάστημα τη δημόσια παρουσία και δράση του μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, από την οποία θα παρέχονται οργανωμένη πληροφόρηση και συμβουλές σε κάθε επιχείρηση και στην οποία θα αναρτηθούν οι πρώτες προκηρύξεις για τη στελέχωσή της.

Στη συνεδρίαση της ΕΔΣΕ συμμετείχαν οι γενικοί γραμματείς Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων Λ. Λαμπριανίδης

Περισσότερα...

Alter Weekend 2019: Τεχνολογία και επιχειρείν προς όφελος των ΑμεΑ

Περισσότερα...

 

Τη συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων στην έκθεση για άτομα με αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10-12 Μαΐου υποστήριξε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ). Ύστερα από τη δράση «Digital Greece», που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στη ΔΕΘ 2018 με το ομώνυμο θεματικό πάρκο νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στο Alter Weekend φιλοξενήθηκαν δέκα

Περισσότερα...

«Cisco Experience»: Οι νέες τεχνολογίες που αλλάζουν το επιχειρείν

Περισσότερα...

 

H δικτυακή ασφάλεια, η δύναμη των δεδομένων, η εμπειρία της συνεργασίας, οι επιλογές στο cloud και η συσχέτιση όλων αυτών με την ανάγκη οργανισμών και επιχειρήσεων να καινοτομούν επισπεύδοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας ανοιχτής εκδήλωσης της Cisco στην Αθήνα. Ανοίγοντας το «Cisco Experience», ο γενικός διευθυντής της εταιρίας για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και την Πορτογαλία Αντώνης Τσιμπούκης μίλησε για τη μέχρι τώρα συνεισφορά της

Περισσότερα...

SAVeat: Μαθητική εικονική επιχείρηση ενημερώνει για τα κοντά στη λήξη τους προϊόντα και την αξιοποίησή τους

Περισσότερα...

 

Η μαθητική εικονική επιχείρηση SAVeat του Λυκείου – Κολεγίου Ψυχικού κατέκτησε το πρώτο βραβείο της καλύτερης μαθητικής εικονικής επιχείρησης στο πλαίσιο του 14ου Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Ελλάδας.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης και δράσης κατά της σπατάλης τροφίμων, μέσω της οποίας γίνεται διαχείριση των κοντά στη λήξη τους προϊόντων από τα σουπερμάρκετ έτσι ώστε να αγοράζονται έγκαιρα από τους

Περισσότερα...

Hellenic Design Center: Λύσεις για την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία

Περισσότερα...

Το Hellenic Design Center είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι του ΚΕΠΑ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Πολιτιστικής Ανάπτυξης) του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο  προσφέρει αναπτυξιακές λύσεις σε επιχειρήσεις και φορείς της πόλης για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους χρησιμοποιώντας την πρακτική του design thinking.

«Τον Οκτώβριο του 2017 ξεκίνησε τη δράση του από το ΚΕΠΑ και βρίσκεται σε πιλοτική πορεία μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019, που είναι το μεταβατικό

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.