fa9.jpg

 

enterpriseforum1

Αθήνα – 7 Ιουλίου 2020

 

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, με φυσική παρουσία αλλά περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων θα πραγματοποιηθεί στο Κολλέγιο Αθηνών η ανακοίνωση των νικητών και η τελετή απονομής των βραβείων για τον Διαγωνισμό Καινοτομίας του MIT Enterprise Forum Greece, που γίνεται στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά. To event θα μεταδοθεί και μέσω Live Streaming. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στη σελίδα του MITEF Greece στο Facebook και στο LinkedIn.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του MITEF Greece στοχεύει στην επιτάχυνση και προώθηση νεοφυών επιχειρήσεων που εστιάζουν στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Φέτος, εκτός από την κατηγορία «General», ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο εξειδικευμένες κατηγορίες: «Energy» και «Maritime».

 Για 2η συνεχή χρονιά, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είναι αποκλειστικός χορηγός της εξειδικευμένης κατηγόριας «Energy », στα πλαίσια των δράσεων του Ομίλου που στοχεύουν στην ανεύρεση και ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών των νέων τεχνολογιών στο χώρο της ενέργειας.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση, αναφέρονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

Aurora Plasma Tools, Beenotes Plus, Bialoom, Cyrus, EnergyGenics, Finloup, Homi, Less Engines, Mobito, Narratologies, Optecharge, Pidust, ResQ Biotech, Syndeseas Integrated Solutions and The Sarm Project (AEI Labs).

Στην τελική φάση του διαγωνισμού, οι νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία επιλέγει τις νικήτριες ομάδες.

Oι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και βραβεία με τη μορφή παρεχόμενων υπηρεσιών από τους χορηγούς μας, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όφελος για τους νικητές όμως, αποτελεί η διεθνής αναγνώριση μέσω της προβολής τους από το διεθνές δίκτυο του MITEF Greece σε Ελλάδα και εξωτερικό, που έχει ως πυρήνα τη ακαδημαϊκή και τεχνολογική κοινότητα της Βοστώνης των Η.Π.Α.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με πολύ περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, λόγω COVID-19. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλες τις απαραίτητες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παρευρισκομένων.

Join our Network, Embrace our Vision!

 

MIT Enterprise Forum Greece

 Το MIT Enterprise Forum Greece αποτελεί παράρτημα του MIT Enterprise Forum, του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που συνδέεται με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT). Το Ελληνικό παράρτημα συστάθηκε το

2013 και ήδη έχει εξελιχθεί σε θεσμό, καθώς για πέντε συνεχόμενες χρονιές έχει ολοκληρώσει επιτυχημένα προγράμματα επιτάχυνσης στην ελληνική επικράτεια και έχει συμβάλλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το ευρύτερο όραμά του MIT Enterprise Forum είναι να συμβάλλει ουσιαστικά σε έναν καλύτερο κόσμο, επιταχύνοντας τη δημιουργία και ανάπτυξη εταιρειών που εστιάζουν στην Καινοτομία και σε Τεχνολογίες αιχμής σε παγκόσμια κλίμακα. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, ενημερώνουμε, συνδέουμε και προάγουμε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας διευκολύνοντας τους να μετατρέψουν πολύ γρήγορα τις ιδέες τους σε επιχειρηματικές προτάσεις, για να τις υλοποιήσουν και να συμβάλλουν στις τεχνολογικές εξελίξεις. Το επιστημονικό προσωπικό, οι επιχειρήσεις, οι επενδυτές και οι εθελοντές, που μας στηρίζουν, συμβάλλουν καθοριστικά με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και το πάθος τους στην επιτυχία του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χαϊγκουή Κουντακτζιάν

Head of Marketing and Communications

MIT Enterprise Forum Greece
Περικλέους 49, Νέο Ψυχικό

Τ. 216 900 2981 

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

W: www.mitefgreece.org

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn