expo-cover-covid-19.jpg

 

Η ακύρωση δεκάδων εμπορικών εκθέσεων και η αβεβαιότητα για το μέλλον του κλάδου, έδωσαν την εφαρμογή για το επόμενο βήμα, μια νέα «start up» ενέργεια, που δίνει την απόλυτη λύση σε χιλιάδες επαγγελματίες.

covid 19 e expoΗ πλατφόρμα e-expo.gr είναι δημιούργημα τριών φίλων και συνεργατών με ξεχωριστή εμπειρία στο Digital Marketing, που «αφουγκράστηκαν» την ανάγκη για επικοινωνία όλης της αλυσίδας του εμπορίου.

Εν μέσω καραντίνας, συντόνισαν μια εξειδικευμένη ομάδα καταρτισμένων στον χώρο ανθρώπων, με τους οποίους σχεδίασαν και υλοποίησαν μια ολιστική, ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικών εκθέσεων, με τη μέγιστη δυνατή προσομοίωση μεγάλων networking event.

Σε συνεργασία με τις επικρατέστερες πλατφόρμες οπτικοακουστικής επικοινωνίας (Zoom, What’s Up, Skype, Viber, Messenger) εξασφάλισαν την -από μέρους τους- απαραίτητη υποστήριξη υπηρεσιών, είναι πλέον έτοιμοι να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες σε μια πρωτόγνωρη εξατομικευμένη διαδικτυακή εμπειρία.

Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην πλατφόρμα και να δει το ενημερωτικό υλικό του κάθε εκθέτη ξεχωριστά.

Παρουσίαση βίντεο, προϊοντολογικοί κατάλογοι, οπτικοακουστικό υλικό και ό,τι άλλο θα έβλεπε σε μια έκθεση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Εκτός αυτών, θα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού, να επικοινωνήσει «ζωντανά» με τον εκθέτη μέσα από το tablet, το laptop ή το κινητό του, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέξει.

Χωρίς άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, επαγγελματίες και επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και φυσικά με την προσωπική επικοινωνία να κλείσουν τις εμπορικές τους συμφωνίες.

Οι «πύλες» της πρώτης έκθεσης που οργανώνει η e-expo.gr, ανοίγουν στις 29 Μαΐου 2020 με θεματική ενότητα προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχέση με τον covid 19, την επόμενη ημέρα και την υγεία και κεντρικό μήνυμα το #menoumeasfaleis.e expo lets

Στις 25 Ιουνίου ακολουθεί διπλή έκθεση με πολλές ακόμα καινοτομίες που όμως κρατούνται επτασφράγιστα μυστικές.

Οι θεματικές θα είναι «back to school - e learning» και «hobbies - sports - do it yourself».

Στα αξιοσημείωτα project, προστίθεται και το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν ήδη μεγάλες διεθνείς εκθέσεις με συνεργασίες που θα απογειώσουν την ελληνική startup ενέργεια.

Ήδη τα πρώτα ενημερωτικά στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από την promo σελίδα της e-expo.gr: https://about.e-expo.gr/

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι το μέλλον θα φέρνει διαρκείς «ανατροπές» στην καθημερινότητά μας.

Ευτυχώς όμως, πάντα θα υπάρχουν οι καινοτομίες, που θα δίνουν τη σιγουριά ότι «η ζωή συνεχίζεται».

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn