hobbyFestival_700N.gif

Ράγκμπι

Η Ομάδα Ράγκμπι του Αιγάλεω ανήκει χωρίς καμιά αμφιβολία στο κλαμπ των ιστορικών συλλόγων ράγκμπι στην Ελλάδα. Αν και ιδρύθηκε το 2010, έχει λάβει μέρος με επιτυχίες σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες διοργανώσεις ράγκμπι που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα.

Η ομάδα με την παρουσία της προκαλεί δέος σε εχθρούς και φίλους, ενώ έκανε γνωστό το νέο ολυμπιακό άθλημα ράγκμπι επτά παικτών (rugby 7’s) σε όλη τη δυτική Αττική και το μετέτρεψε σε δημοφιλές άθλημα.

Αστρονομική και αστροφυσική

Με τα τηλεσκόπια της Αστρονομικής & Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος θα παρατηρήσουμε τους πλανήτες Άρη, Δία και Κρόνο, καθώς και άλλα ουράνια σώματα, όπως διπλά άστρα, πλανητικά νεφελώματα κ.ά.

Crossfit

Το καλύτερο crossfit γυμναστήριο της Ελλάδας παίρνει την ομάδα και τους αθλητές του και
μεταφέρεται για 3 ολόκληρες μέρες στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για το Hobby Festival.
Γνωρίστε το crossfit, την κορυφαία μέθοδο προπόνησης και κορυφαίο άθλημα παγκοσμίως με απόλυτη ασφάλεια για όλες τις ηλικίες και χωρίς να απαιτείται άψογη φυσική κατάσταση.

Στο φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και να καταρτίσετε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σύμφωνα με τους στόχους σας, ενώ θα παρακολουθήσετε ένα αθλητικό event που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξοβολία

Ελάτε να γνωρίσετε την τοξοβολία. Μαζί με τους πιο καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές θα γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο της τοξοβολίας. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση, που ταιριάζει σε αγόρια και κορίτσια και μπορεί να συμπεριλάβει όλες τις ηλικίες. Είναι ένα από τα λίγα αθλήματα που απευθύνεται σε όλους.

Οι έμπειροι προπονητές μας μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Hobby Festival θα σας περιμένουν να κάνετε τοξοβολία με πραγματικά βέλη και τόξα και να έχετε μια υπέροχη εμπειρία τοξοβολίας. Ελάτε λοιπόν για μια προπόνηση γνωριμίας για να γνωρίσετε τη μαγεία του βέλους και το άγγιγμα του τόξου.

Την εμπειρία αυτή την προσφέρουν ο αθλητικός σύλλογος Ακαδημία Τοξοβολίας σε συνεργασία με την εταιρία υπηρεσιών εκπαίδευσης Toxomania και το κατάστημα τοξοβολίας Toxosport. Στο περίπτερο τοξοβολίας της Toxosport μπορείτε να δείτε τόξα και είδη τοξοβολίας.    

Table soccer

Το  COPAM είναι ένας όμιλος επιτραπέζιου ποδοσφαίρου (table soccer) με ημερομηνία ίδρυσης τον Ιούλιο του 1995 από τους Ανδρέα Μιχαήλ και Πανίκο Μιχαήλ. Ο όμιλος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Νέο Κόσμο έως και τον Δεκέμβρη του 2005, ενώ από το 2006 και μετά έχει την έδρα του στον Άγιο Δημήτριο.

Ο αριθμός των παικτών που έχουν παίξει επίσημα στα γήπεδα του COPAM ξεπερνά πλέον τα 200 άτομα. Κάθε χρόνο διεξάγονται πρωταθλήματα και οργανώνονται κύπελλα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, οι ηλικίες που αγωνίζονται εκτείνονται από 7 έως και 67 ετών, ενώ παίζουν τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Το επιτελείο του COPAM αποτελείται από μια οκταμελή ομάδα η οποία διαχειρίζεται τις διοργανώσεις, τους διαιτητές, τους προπονητές και όλα τα θέματα που αφορούν τον όμιλο.

Το COPAM θα βρίσκεται όλο το τριήμερο στο Hobby Festival με επιτραπέζιο ποδoσφαιράκι, όπου θα μπορείτε να παίξετε, μπορείτε δε να παρακολουθήσετε αγώνες και να γνωρίσετε το άθλημα από έμπειρους παίχτες του ομίλου. Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn