hobbyFestival_700N.gif

Wargaming

Παρασκευή 7/10/2018

  1. 1. Warhammer Underworlds Shadespire: A Nightmare Plane of Illusions (τουρνουά για 16 παίκτες)

Την Παρασκευή 7/10/2018 θα διεξαχθεί τουρνουά Shadespire στο Hobby Festival υπό την αιγίδα του Boxes of War. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το μοτίβο των τουρνουά που έλαβαν χώρα μέσα στο 2018 στα καταστήματα του BOW και θα δοθούν δώρα από το Organized Play 2018 της Games Workshop, αλλά και δωροεπιταγές από το Boxes of War. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στις σελίδες του Box στα social media.

  1. 2. Warhammer Kill Team Tournament (για 20 παίκτες)

Την Παρασκευή 7/10/2018 θα διεξαχθεί τουρνουά Warhammer Kill Team Tournament στο Hobby Festival υπό την αιγίδα του Boxes of War. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της επίσημης κυκλοφορίας από την Games Workshop. Θα δοθούν  δωροεπιταγές από το Boxes of War. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στις σελίδες του Box στα social media.

Σάββατο 8/10/2018

Warhammer Age of Sigmar: Legends Series by Bow / Bellator: Αrte et Μarte (για 16 παίκτες)

Το Σάββατο 8/10/2018 θα διεξαχθεί τουρνουά Age Of Sigmar στο Hobby Festival υπό την αιγίδα του Boxes of War. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το μοτίβο των τουρνουά που έλαβαν χώρα τα έτη 2017-2018 στα καταστήματα του BOW και θα δοθούν δωροεπιταγές από το Boxes of War. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στις σελίδες του Box στα social media.

Κυριακή 9/10/2018

Warhammer 40.000 Tournament: There is Only War Vol. IX (για 16 παίκτες)

Την Κυριακή 9/10/2018 θα διεξαχθεί τουρνουά WH40K στο Hobby Festival υπό την αιγίδα του Boxes of War. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το μοτίβο των τουρνουά που έλαβαν χώρα τα έτη 2017-2018 στα καταστήματα του BOW και θα δοθούν δωροεπιταγές από το Boxes of War. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στις σελίδες του Box στα social media.

 

Stratego Hellas, Ελληνική Ομοσπονδία Stratego

Το Stratego είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, ιδιαίτερα δημοφιλές σε πολλές χώρες του κόσμου. Η ψυχαγωγία, η όξυνση του νου, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της ψυχολογίας και η καλλιέργεια στρατηγικής σκέψης είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ενασχόληση κάποιου με αυτό. Εντάσσεται άλλωστε στην Ολυμπιάδα Aθλημάτων Νόησης (Mind Games Olympiad).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Stratego, που αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στοχεύει στην ανάπτυξη και τη διάδοση του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Διοργανώνει τοπικά τουρνουά σε διάφορες πόλεις, καθώς και σεμινάρια και πρωταθλήματα στα σχολεία. Επίσης υπάρχει και πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες που προκύπτουν από κάθε τοπικό τουρνουά και ανακηρύσσεται ο τελικός νικητής.

Κορυφαίος στόχος της ομοσπονδίας είναι η σύσταση εθνικής ομάδας και η συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κάθε χώρα που συμμετέχει σε αυτό στέλνει μια ομάδα που αποτελείται από τέσσερις παίκτες. Οι νικήτριες εθνικές ομάδες επιστρέφουν στις χώρες τους με το έπαθλο.

Η εθνική ομάδα Stratego πήρε μέρος το 2014 στο 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το 2015 στο 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που έγινε στο Βατερλό, και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, και το 2016 στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γερμανία και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό πήρε ο Σταύρος Σεκερτζής και έγινε ο πρώτος Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Stratego για το 2016.

Ήδη σε αγώνες που γίνονται on-line σε αντίστοιχα sites στο διαδίκτυο (π.χ. www.stratego.com) οι Έλληνες παίκτες βρίσκονται σταθερά σε πολύ υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Για σεμινάρια όπως και για τουρνουά μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα 2310 838378 και 6947 803096. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.strategohellas.gr, όπως και στο Facebook: strategohellas.


Χορηγός Ελληνικής Ομοσπονδίας Stratego: A.S. Company
www.ascompany.gr
www.astoys.gr
facebook.com/ascompanygr

Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης «Werewolves»

Ο ΑΣΧ «Werewolves» θα βρίσκεται στο Hobby Festival, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι) στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ και ώρες 11:00-22:00.

Η χρωματοσφαίριση (paintball) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία από δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο στόχο, συνήθως να κατακτήσουν τη σημαία της αντίπαλης ομάδας. Για την εκπλήρωση του στόχου ο κάθε παίκτης προσπαθεί να μαρκάρει, να διώξει δηλαδή από το παιχνίδι, παίκτες της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους (markers) και μπίλιες οι οποίες περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες).

Η χρωματοσφαίριση θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή ομαδικά αθλήματα. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, η μέση συχνότητα τραυματισμού υπολογίζεται σε 0,2 περιστατικά ανά 1.000 παίκτες κάθε χρόνο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εφαρμογή συγκεκριμένων κανόνων ασφαλείας, όπως η παροχή και η χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Το άθλημα δεν αποσκοπεί στο να προωθεί τη βία. Μέσα από το παιχνίδι στοχεύει να διδάξει το νόημα και τη χρησιμότητα της ομαδικής και όχι της ατομικής απόδοσης και να συμβάλει στη βελτίωση των ικανοτήτων ηγεσίας ενός παίκτη. Επίσης συμβάλλει στην ανάπτυξη αντιπολεμικής συνείδησης, αφού δείχνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πόσο ευάλωτος είναι ο άνθρωπος σε συνθήκες πολέμου.

Μυαλό και μυς

Μέσα από τη χρωματοσφαίριση γυμνάζεσαι. Δυναμώνεις τους μύες σου και αποκτάς ευκινησία.  Μαθαίνεις το μυαλό σου να αντιδρά κάτω από πίεση. Αναπτύσσεις δεξιότητες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Παίξε όπως είσαι

Είτε είσαι 18 είτε 68, μπορείς να παίξεις paintball. Υπάρχει πάντα κάποια θέση, κάποιος ρόλος που θα μπορείς να υποστηρίξεις ανάλογα με την ηλικία σου και τον σωματότυπό σου. Άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία το φύλο, έλα και παίξε!

Κοινωνικοποιήσου

Μέσα από την ένταξή σου σε έναν σύλλογο ή μια ομάδα paintball θα αποκτήσεις νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα και θα ενταχθείς σε μια νέα «οικογένεια» με κοινούς στόχους.

Διασκέδασε

Πάνω απ’ όλα είναι η διασκέδαση. Τρέξε, βάψε τον αντίπαλο και διώξε το άγχος. Νιώσε τη χαρά όπως όταν ήσουν μικρός που έπαιζες στη γειτονιά. Γίνε ξανά ένα παιδί!

Πρόγραμμα

Παρασκευή 18:00-20:00

  • Κανόνες ασφαλείας paintball
  • Βασικές αρχές χρωματοσφαίρισης
  • Χρήση μαρκαδόρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Σάββατο & Κυριακή 12:00-20:00

  • Κανόνες ασφαλείας paintball
  • Βασικές αρχές χρωματοσφαίρισης
  • Χρήση μαρκαδόρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • Επίδειξη από τα μέλη μας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook: https://www.facebook.com/WerewolvesHellenicTacticalPaintballTeam/.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn