front22.jpg

 

Πόσο αληθινά ερωτευόμαστε;

Και πόσο αφήνουμε σώμα και νου ν’ ανακαλύψει τη μαγεία του έρωτα;

Πώς μπορούμε να διαφυλάξουμε τον ερωτισμό μας, κόντρα στις κοινωνικές συμβάσεις και την ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα και- μάλιστα- να τον δούμε να ανθίζει;

Στο καινούριο του βιβλίου «Οι Επτά Πνευματικοί Νόμοι του Έρωτα» ο Χρήστος Αποστολάκος έρχεται ν’ απαντήσει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Πηγαίνει όμως και ένα βήμα παραπέρα, καθώς υπόσχεται να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε ριζικά την ερωτική μας ζωή, εφοδιάζοντάς μας με πολύτιμες πρακτικές συμβουλές και ασκήσεις.

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος: Οι Επτά Πνευματικοί Νόμοι του Έρωτα
Οδηγός Ευζήν, Σώμα & Νους
Συγγραφέας: Χρήστος Αποστολάκος
Εκδόσεις: Δαιδάλεος
Σελίδες: 100

Ένα εγχειρίδιο απελευθέρωσης

Έπειτα από χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τις πρακτικές του Τάντρα, ο Χρήστος Αποστολάκος- παλαίμαχος εκπαιδευτικός, νυν διοργανωτής σεμιναρίων αυτοβελτίωσης της ερωτικής ζωής- καταρρίπτει με επιχειρήματα παγιωμένες πεποιθήσεις που μας απομακρύνουν από την πραγματική απόλαυση και επιστρατεύοντας τη θεωρία, αλλά και στοχευμένες ασκήσεις, μας δείχνει τον δρόμο για να:

  • μεταμορφώσουμε την ερωτική πράξη σ’ ερωτική ευδαιμονία
  • συμφιλιώσουμε την καρδιά με το ένστικτο
  • λυτρωθούμε από κοινωνικές ενοχές και ψυχολογικά ταμπού
  • αγαπήσουμε αλλά και ν’ αγαπηθούμε ουσιαστικά

‘Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, αλλά και ένα φιλοσοφικό εγχειρίδιο προσωπικής και συλλογικής απελευθέρωσης.

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Χρήστος Αποστολάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο και τη Φιλοσοφική και εργάστηκε χρόνια ως εκπαιδευτικός-φιλόλογος και κοινωνιολόγος, ενώ παράλληλα έγραφε.
Έχει σπουδάσει, επίσης, συμβουλευτική απεξάρτησης και έχει οργανώσει εθελοντικά ομάδες διαλογισμού για χρήστες ουσιών.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με τις ολιστικές θεραπείες και ειδικά με τις πρακτικές της Τάντρα, παρακολουθώντας σχετικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Συντονίζει σεμινάρια Τάντρα στην Αθήνα (tantra.net.gr)

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn