Χόμπι

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek fine food Exhibition

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek fine food Exhibition

Έπειτα από 2 χρόνια αναμονής οι παραγωγοί των πιο premium ελληνικών προϊόντων συναντιούνται ξανά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Η έκθεση που αγαπήθηκε, όσο καμία άλλη από τους Έλληνες παραγωγούς, επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να ενισχύσει την ελληνική εξωστρέφεια στη μετά covid εποχή.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που ξεχώρισε και τιμήθηκε με δύο βραβεία στα Exhibition Marketing Awards 2020 (χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best use of Technology» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Best Trade Fair show (B2B) under 12.000sqm») έρχεται το 2022 με περισσότερες καινοτόμες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες

Περισσότερα...

O «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» ταξιδεύει στη Μυτιλήνη, στο ακριτικό νησί της καρδιάς μας

Περισσότερα...

Όλα τα σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης συμπυκνώνονται στους 158 στίχους του έργου «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», που έγραψε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός το 1823 και τους οποίους μελοποίησε μοναδικά ο Νικόλαος Μάντζαρος.

Αυτοί είναι ο πυρήνας μιας πολύ ιδιαίτερης δουλειάς που συνδυάζει τη μουσική με την αφήγηση και θα αποτελέσει την κεντρική εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ «Λεσβιακό Καλοκαίρι» ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Την

Περισσότερα...

Our Festival 7: Από 26 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα...

26 Ιουλίου με 1η Αυγούστου 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς | Είσοδος ελεύθερη

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 του Δήμου Χαλανδρίου

Νύχτες Αλληλεγγύης

 

7 ημέρες γεμάτες θέατρο, μουσική, χορό, video art, performances, παιδικές παραστάσεις αλλά και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους υπόσχονται όμορφες στιγμές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο, με υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμΕΑ αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, καθώς τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από το

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Περισσότερα...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την οργανωτική επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 12/9/2021.

Προσοχή – δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Οι αθλητές που δηλώνονται από τους συλλόγους δρομέων μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα

Περισσότερα...

«Κρεσέντο εκδίκησης»: Το αστυνομικό μυθιστόρημα του καλοκαιριού

Περισσότερα...

Η Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη επιστρέφει μ’ ένα δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα που διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση στα αναγνώσματα του καλοκαιριού. Στο «Κρεσέντο εκδίκησης», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, ο αστυνομικός πράκτορας Νικόλας Στασινός και η αστυνόμος του Τμήματος Κορίνθου Νιόβη Πέτρου καλούνται να εξιχνιάσουν τα αίτια πίσω από τον θάνατο της Αγνής Γεωργίου, αλλά και τη σχέση της μ’ έναν διεθνώς καταζητούμενο κακοποιό.

Περισσότερα...