Χόμπι

«Κάποτε στο Βόσπορο»

Περισσότερα...

 

Μια παράσταση για την Πόλη της καρδιάς μας

 

Η sold out παράσταση που φιλοξενήθηκε σε 20 Μεγάλα Φεστιβάλ του Καλοκαιριού επιστρέφει στο Θέατρο Βεάκη

Ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών κι ένας δυνατός θίασος πρωταγωνιστών θα ζωντανέψουν την ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μισά του περασμένου αιώνα, ανακαλώντας μνήμες με σημείο αναφοράς τις μουσικές και τα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσει έργο, με αφορμή τα γεγονότα του 1955, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε προϋπάρξει ανάλογη παράσταση ή ταινία.

«Κάποτε στο Βόσπορο»

Περισσότερα...

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek fine food Exhibition

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek fine food Exhibition

Έπειτα από 2 χρόνια αναμονής οι παραγωγοί των πιο premium ελληνικών προϊόντων συναντιούνται ξανά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Η έκθεση που αγαπήθηκε, όσο καμία άλλη από τους Έλληνες παραγωγούς, επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να ενισχύσει την ελληνική εξωστρέφεια στη μετά covid εποχή.

Η

Περισσότερα...

O «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» ταξιδεύει στη Μυτιλήνη, στο ακριτικό νησί της καρδιάς μας

Περισσότερα...

Όλα τα σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης συμπυκνώνονται στους 158 στίχους του έργου «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», που έγραψε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός το 1823 και τους οποίους μελοποίησε μοναδικά ο Νικόλαος Μάντζαρος.

Αυτοί είναι ο πυρήνας μιας πολύ ιδιαίτερης δουλειάς που συνδυάζει τη μουσική με την αφήγηση και θα αποτελέσει την κεντρική εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ «Λεσβιακό Καλοκαίρι» ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Την

Περισσότερα...

Our Festival 7: Από 26 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα...

26 Ιουλίου με 1η Αυγούστου 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς | Είσοδος ελεύθερη

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 του Δήμου Χαλανδρίου

Νύχτες Αλληλεγγύης

 

7 ημέρες γεμάτες θέατρο, μουσική, χορό, video art, performances, παιδικές παραστάσεις αλλά και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους υπόσχονται όμορφες στιγμές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο, με υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμΕΑ αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, καθώς τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από το

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Περισσότερα...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την οργανωτική επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 12/9/2021.

Προσοχή – δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Οι αθλητές που δηλώνονται από τους συλλόγους δρομέων μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα

Περισσότερα...