Χόμπι

AI Portraits: Προβάλλοντας την εικόνα μου στο μέλλον!

Περισσότερα...

Η εφαρμογή AI Portraits είναι εδώ για να μεταμορφώσει τις φωτογραφίες σας σε… αναγεννησιακούς πίνακες και πορτραίτα του 15ου αιώνα!

Μετά τη Face App, εφαρμογή προσομοίωσης της μελλοντικής εμφάνισης των χρηστών στις επόμενες δεκαετίες, μια νέα εφαρμογή μετασχηματισμού έχει δημιουργηθεί από ερευνητές του MIT-IBM Watson AI Lab, η AI Portraits, στην οποία χρησιμοποιούνται δεδομένα από δεκάδες χιλιάδες έργα ζωγραφικής από την Αναγέννηση μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Μέσα από εξαιρετικά περίπλοκες διαδικασίες αναπαράγονται πορτραίτα με διαφορετικά στυλ και επίπεδα αφαίρεσης. Η τελική δε εικόνα που θα λάβει ο χρήστης έχει διασταυρωθεί με 45.000 έργα ζωγραφικής προκειμένου να αναπαραχθεί.

Περισσότερα...

Οι διακοπές αυξάνουν την παραγωγικότητα στην εργασία

Περισσότερα...

Οι διακοπές ωφελούν την υγεία, αφού είναι μια περίοδος ξεγνοιασιάς, αλλά και αυξάνουν την εργασιακή παραγωγικότητα, αφού ανακτάται κατά τη διάρκειά τους η σωματική και η πνευματική ενέργεια του ατόμου. Σε αυτό τον χρόνο χαλάρωσης και πραγματικής ξεκούρασης μειώνεται το άγχος που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έπειτα περισσότερα κίνητρα για καλύτερες εργασιακές επιδόσεις.

Οι ψυχολόγοι και οι ψυχοθεραπευτές μάς

Περισσότερα...

Youtubers: Με ποιους τρόπους κερδίζουν χρήματα εύκολα και γρήγορα

Περισσότερα...

Οι youtubers, δημιουργώντας  περιεχόμενο για τους ακολούθους τους, μπορούν με τη χρήση κάποιων άτυπων αλλά ουσιαστικών κανόνων να κερδίσουν χρήματα άμεσα, εύκολα, με ένα ελάχιστο οικονομικό κόστος. Το μόνο που χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια κάμερα και ο κατάλληλος φωτισμός.

Με τη χρήση της υπηρεσίας YouTube Red και ανάλογα με τον χρόνο που οι συνδρομητές της υπηρεσίας καταναλώνουν για την παρακολούθηση ενός

Περισσότερα...

Βελτιώνοντας την καθημερινότητα μέσω της άθλησης

Περισσότερα...

Ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος από τα προβλήματα που μπορεί να βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, ένας παράγοντας αύξησης της προσωπικής μας αυτοεκτίμησης που μας προσφέρει παράλληλα συναισθήματα χαράς και ευεξίας.

Σύμφωνα με την κα Βάσω Ασκητοπούλου, συστημική θεραπεύτρια και ψυχολόγο στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Διά Βίου Ανέλιξη», οι αθλητικές ομαδικές δράσεις παρέχουν μια υγιή διέξοδο για καλύτερη ψυχολογική και σωματική υγεία.

Περισσότερα...

Oι άτυποι κανόνες κοινωνικοποίησης του Facebook

Περισσότερα...

Το φλερτ και οι γνωριμίες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Facebook είναι κάτι σύνηθες στη σημερινή εποχή. Ωστόσο υπάρχουν διάφοροι άτυποι κανόνες για να μην κάνεις λάθη και ουσιαστικοί τρόποι για να αποφύγεις παγίδες δίχως να χάσεις χρόνο και χωρίς να νιώσεις απογοήτευση στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη life coach και εκπαιδεύτρια βραχυχρόνιων σεμιναρίων που ειδικεύονται στο φλερτ και τις γνωριμίες μέσω του διαδικτύου κα Χριστίνα Καΐρη, αν

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.