Christmas-camp-2022-αφισα_I_900x600_002.jpg

 

Το Μουσείο φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζει για εσάς, ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-10 ετών, από τη Τρίτη 27 έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 ώρα 09:00-13:00.

Βιωματικές δράσεις, αφιερωμένες στην όμορφη αυτή εποχή, παιχνίδια με τις τέχνες και δραστηριότητες που εξάπτουν τη φαντασία κάθε παιδιού.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου μας, μέσα από μια σειρά βιωματικών δραστηριοτήτων βασισμένες στα παραμύθια, τα εικαστικά, τη μουσική, το θέατρο, με στόχο την απόκτηση νέων γνώσεων, μέσα από τρόπο ευφάνταστο και φυσικά πάντα μέσα από το ομαδικό πνεύμα και την κατάκτηση καινούριων εμπειριών.

Αναλυτικά:

Μια διαφορετική ιστορία, βασισμένη σε χριστουγεννιάτικα έθιμα, ξεδιπλώνεται κάθε μέρα, μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τη μουσικοκινητική αγωγή, τα παιδιά γίνονται μέρος κάθε ιστορίας. Με συνεργασία και ομαδικότητα, ανακαλύπτουν πόσο διασκεδαστικές γίνονται οι ιστορίες που ζωντανεύουν και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, μέσα από χειροποίητες, θεματικές κατασκευές.

  • Περίοδοι διεξαγωγής:  27/12/22-30/12/22 και 02/01/23-05/01/23, διάρκεια τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών ανά περίοδο και ώρες 9:00 έως 13:00.
  • Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών
  • Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: σακίδιο, παγούρι και άνετα ρούχα.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι για κάθε περίοδο είναι εξήντα ευρώ (60€) ενώ η συμμετοχή και για τις δύο περιόδους είναι εκατό ευρώ (100€). Προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια.
  • Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ (20€).
  • Τα εργαστήρια διεξάγονται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες του μουσείου.
  • Υπεύθυνο προσωπικό φροντίζει για την ομαλή ροή του προγράμματος και την ασφάλεια των παιδιών.
  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο κτίριο που στεγάζεται το Μουσείο, στο κέντρο της Πλάκας.
  • Διασφάλιση επάρκειας ειδών ατομικής υγιεινής (π.χ. σαπούνι, χειροπετσέτες, αντισηπτικό κ.ά.) σε αίθουσες δραστηριοτήτων και τουαλέτες.
  • Προσφορά ατομικού σετ γραφικής ύλης (μαρκαδόροι, μολύβια κτλ) και υλικών για τα εικαστικά εργαστήρια.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Πληροφορίες: https://wp.me/p4fkZN-46q

Eπικοινωνία: 210 3250341 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn