amyna22.jpg


Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Women Do Business μαζί με το Brazilian Jiu Jitsu Heraklion «Human Chess» (https://www.humanchess.gr/ – σχολή́ πολεμικών τεχνών, και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, ψυχοθεραπευτές, έμπειρους εισηγητές και εισηγήτριες σε κύκλους γυναικών, με αφορμή́ τα πρόσφατα γεγονότα βίας κατά́ των γυναικών αποφάσισαν να λάβουν δράση, προσφέροντας ένα ετήσιο Πρόγραμμα Αυτοπεποίθησης και Αυτοάμυνας για γυναίκες.


Η αυτοπεποίθηση και η ενδυνάμωση αποτελούν 1 από τους 4 πυλώνες του Women Do Business και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να μπορέσουν οι γυναίκες να εξελιχθούν και να πέτυχουν ως επιχειρηματίες και ως προσωπικότητες.
Σκοπός του προγράμματος Αυτοπεποίθησης και Αυτοάμυνας για Γυναίκες, «Female Power» είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν τις διαφορετικές τους δυνάμεις μέσα από τις πολεμικές τέχνες και μέσα από κύκλους γυναικών σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά από 10 workshops, τα οποία θα οργανωθούν για 10 γυναίκες και σε χρονικό διάστημα 10 μηνών στο Ηράκλειο Κρήτης.


Στη διάρκεια του προγράμματος οι γυναίκες θα μάθουν:
Όλα όσα θα χρειαστούν για να μπορέσουν να προστατέψουν στην πράξη τον εαυτό τους σε ώρα ανάγκης.
Τα εργαλεία της προσωπικής ανάπτυξης που καλλιεργούν τη δύναμή τους.
Όποια επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο https://tinyurl.com/2j8eased έως την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 € καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00 στον χώρο του γυμναστηρίου στην οδό ΕΠΟΝ 20, Ηράκλειο, 714 09.


Κύριος εισηγητής του προγράμματος είναι ο ιδρυτής της Σχολής Πολεμικών Τεχνών «Human Chess» και Head Coach Γιάννης Αλεξανδράκης, ο οποίος εμπνεύστηκε το πρόγραμμα, ενώ θα συμβάλουν και ψυχολόγοι και έμπειρες εισηγήτριες σε κύκλους γυναικών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:
Στην ιστοσελίδα του Women Do Business: https://womendobusiness.eu/
Στη σελίδα του Women Do Business στο Facebook: https://www.facebook.com/womendobusiness.eu, καθώς και
Στο Instagram: https://www.instagram.com/womendobusiness/?hl=el

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn