ba.jpg

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Τι σημαίνει ελευθερία για τους Έλληνες ΣΗΜΕΡΑ

Μια φιλοσοφική και πρακτική διαδρομή

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 5.00 – 10.00 μμ

Σήμερα, 200 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Την κλιματική αλλαγή, τα ακραία φυσικά και κοινωνικά φαινόμενα, τον περιορισμό της ελευθερίας μας λόγω της πανδημίας, την απειλή της ζωής, του πολιτισμού μας και του πλανήτη. Τι σημαίνει  ελευθερία για τον σύγχρονο/η Έλληνα/νίδα;  Αυτό το θέμα διερευνά το ετήσιο διεθνές συνέδριο COACH NOW που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά. Κάθε χρόνο το συνέδριο αυτό μέσω της έρευνας, του coaching και της φιλοσοφίας, δίνει στον άνθρωπο την προοπτική και τα εργαλεία μιας πιο ευτυχισμένης ζωής σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

‘Όπως δηλώνει η κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, η δημιουργός του COACH NOW, “φέτος εμπνευστήκαμε από την εθνική μας επέτειο και το ελληνικό θαύμα του 1821 και αποφασίσαμε να διερευνήσουμε τη βαρύνουσα και πολυδιάστατη έννοια της ελευθερίας”.

Γι’ αυτό το λόγο διενεργείται

 για το τι σημαίνει ελευθερία για το σύγχρονο Έλληνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιασθούν στο συνέδριο αλλά και θα ληφθούν υπόψη από τους διακεκριμένους ομιλητές.  Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί η απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος στο επαγγελματικό coaching από τον ηγετικό οργανισμό International Coaching Federation (ICF) “Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη» στην ελληνική γλώσσα δια ζώσης και διαδικτυακά.

Προσκαλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν καταρχάς στην έρευνα και στη συνέχεια να έρθουν στο συνέδριο για να διαπιστώσουν τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες για να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει στον ίδιο πλανήτη με «ελευθερία».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ

https://forms.gle/Dmtj5pafMeH8mTRe8

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΔΩ

https://bit.ly/COACHNOW2021

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Domotel Καστρί δια ζώσης τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να μείνει στο ξενοδοχείο με προνομιακή τιμή.

Τα κέρδη θα διατεθούν στο Εθελοντικό Σώμα Πυροσβεστών του Κρυονερίου.

Eπικοινωνία: 210 8160 255, 6937 444 118 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Χορηγός επικοινωνίας:

Skywalker logo

 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn