CMD2.jpg

 

Η μεγαλύτερη γιορτή στον χώρο του coaching επιστρέφει δυναμικά για ακόμα μια χρονιά την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19.00 στις οθόνες σας. Φέτος, η Positivity Coaching, φέρνει την ημερίδα – θεσμό «Coaching Mastery Day» καθώς και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στον χώρο σας και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά στην πιο πολυσυζητημένη εκδήλωση του διαρκώς εξελισσόμενου τομέα που ονομάζεται coaching.

Ο βραβευμένος ιδρυτής της Positivity, Άγγελος Δερλώπας και σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας coaching μας παρουσιάζουν «Τα κλειδιά του executive coaching» αναδεικνύοντας την ανάγκη για γνωριμία και διαρκή εκπαίδευση, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για νέες τάσεις και δεδομένα εν μέσω παγκόσμιων εξελίξεων, τα οποία μεταξύ άλλων πρόκειται να συζητηθούν.

Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Facebook Group με όνομα «Positivity – Coaching Mastery Day 2020» που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το event αυτό, -και στο οποίο θα γίνει και η προβολή της εκδήλωσης- μπορείτε να θέτετε τα ερωτήματά σας real time σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, να παίρνετε απαντήσεις και να συμμετέχετε ενεργά. Σας δίνετε πρόσβαση, κατόπιν αγοράς εισιτηρίου. Στις «Πληροφορίες εκδήλωσης» θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Η πρώτη Σχολή στην Ελλάδα που πιστοποίησε εκπαίδευσή της με τα πρότυπα του ICF και από την οποία έχουν αποφοιτήσει σχεδόν οι μισοί Έλληνες ICF διαπιστευμένοι coaches στις 2 Οκτωβρίου γιορτάζει τα δέκα της χρόνια ενεργούς, καινοτόμας παρουσίας και σας προσκαλεί μεταξύ άλλων να γνωρίσετε τα οφέλη του executive coaching και της εκπαίδευσης coaching για εσωτερικούς και εξωτερικούς coaches και να γιορτάσετε μαζί της.

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, 19.00

Online Premiere

Ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube: Positivity Coaching

(Κάνετε subscribe για να σας έρθει αυτόματα ειδοποίηση)

Μάθετε περισσότερα

#CMD2020 #PositivityCoaching #BeThere

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn