1600Χ900_spoudazo_2020.png

Περισσότερες από 800 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στον πρώτο μήνα του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society. Οι αιτήσεις για τον 9ο κύκλο του κορυφαίου προγράμματος υποτροφιών στην Ελλάδα συνεχίζονται, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Για 9η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός προσφέρει υποτροφίες μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προσφέρει σε νέους και νέες την ευκαιρία να φοιτήσουν δωρεάν στα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να επισκεφθούν το https://spoudazomeypotrofia.gr/ και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, και όπου αυτό απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια. Αναλυτικότερα, οι αιτούντες κατατάσσονται ανάλογα με τη συνολική βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει βάσει του πίνακα κριτηρίων. Ακολουθούν οι υποτροφίες με ανοιχτές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων:

Μεταπτυχιακές σπουδές:

Προπτυχιακές σπουδές:

  • Τέσσερις (4) υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
  • Μία (1) υποτροφία επιλογής του υποψηφίου στο ΙΙΕΚ NEW YORK

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 7051841 ή επισκεφθείτε το https://spoudazomeypotrofia.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn