ineLogo.png

 

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα ήθελε να σας ανακοινώσει ότι λόγω των έκτακτων καταστάσεων που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19 παραμένει ενεργό, έχοντας ενισχύσει τις υπηρεσίες του. 

Από τις 13 Απριλίου 2020 έχει ενταχθεί στις υπηρεσίες του η "Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική" (e-συμβουλευτική). Η e-συμβουλευτική, όπως και η διά ζώσης συμβουλευτική επαγγελματικού

προσανατολισμού και σταδιοδρομίας αφορά όσους: 

  • ενδιαφέρονται για υποστήριξη και ενδυνάμωση αναφορικά με εργασιακά θέματα 
  • επιθυμούν να βελτιώσουν την προσέγγισή τους στην Αγορά Εργασίας
  • θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες
  • χρειάζονται πληροφόρηση για την αγορά εργασίας

Οι τεχνικές απαιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους είναι οι ελάχιστες, καθώς δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ή λογισμικό, παρά ηλεκτρονικός υπολογιστής με ηχεία και μικρόφωνο, σύνδεση στο internet ή smart phone ή tablet. 

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό έναρξης e-συμβουλευτικής μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn