es19.png

 

Το EESTech Challenge (EESTEC Technology Challenge) είναι πανευρωπαϊκός τεχνολογικός φοιτητικός διαγωνισμός με φετινό θέμα «Artificial Intelligence: Human interaction».

Διοργανώνεται από τον διεθνή εθελοντικό μη κερδοσκοπικό φοιτητικό οργανισμό Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών EESTEC (Electrical Engineering Students European Association) σε συνεργασία με τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το EESTech Challenge απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια και ανώτατα τεχνολογικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών, της Πληροφορικής και της Ηλεκτρολογίας. Τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε τεχνολογικά θέματα, καθώς και την ομαδικότητά τους διαγωνιζόμενοι με συμφοιτητές τους από όλη την Ευρώπη.

O διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 στάδια, στους τοπικούς προκριματικούς γύρους και στον τελικό γύρο. Οι προκριματικοί γύροι θα λάβουν χώρα σε 20 ευρωπαϊκές πόλεις. Ομάδες 3 ατόμων θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό γύρο (final round). Οι νικήτριες ομάδες θα συναντηθούν στην Κρακοβία τον Μάιο του 2020 για να διαγωνιστούν για άλλη μία φορά και να αναδειχθεί η τελική νικήτρια Ευρώπης.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί ο τοπικός γύρος της Αθήνας. Έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα σε αυτόν αποτελεί η κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφήςστην Κρακοβία.

Αν λοιπόν είσαι φοιτητής (μεταξύ 18 και 26 ετών) με υψηλό κίνητροκαι προθυμία να εργαστείς με την ομάδα σου πάνω σε ένα άκρως επίκαιρο και σύγχρονο τεχνολογικό θέμα,έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα 8ωρο AI: Human Computer Interaction Hackathon και να βιώσεις μια αξέχαστη διαγωνιστική εμπειρία.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό, θα ήταν επιθυμητό να διαθέτεις:

  • Όρεξη για νέες γνωριμίες.
  • Ενέργεια για να δουλέψεις με αφοσίωση πάνω στο θέμα.
  • Ενθουσιασμό και ευγενή άμιλλα να συναγωνιστείς με συμφοιτητές σου από όλη την Ευρώπη.
  • Φορητό υπολογιστή (τουλάχιστον ένας από την ομάδα σου).

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις σε αυτό το link μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική έως ότου ολοκληρώσουν το task τους, δεν υπάρχει κόστος, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα eestechchallenge.eestec.net/#/, καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Instagram

E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn