Προγράμματα

«Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας»

Περισσότερα...

Τη μεγάλη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την εξοικονόμηση ενέργειας ανοίγει ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας, Αθήνα-Βερολίνο». Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη, από τις 18:15 έως τις 20:30, θα πραγματοποιηθούν στην Τεχνόπολη τα εγκαίνια της έκθεσης του προγράμματος όπου, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία που συμμετείχαν (πόστερ, αφίσες, βίντεο, κατασκευές, κόμικς).

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολικά κτίρια αλλά και στην ευαισθητοποίηση

Περισσότερα...

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Περισσότερα...

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Equal Society προσφέρει υποτροφίες μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία».  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2011 και έχει προσφέρει έως σήμερα 311 υποτροφίες πλήρους φοίτησης αξίας 4,1 εκατ. ευρώ.

Το βραβευμένο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» δίνει τη δυνατότητα  σε νέους και νέες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους την ευκαιρία να φοιτήσουν δωρεάν σε κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της επιλογής τους.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής

Περισσότερα...

Πανεπιστήμιο Heriot-Watt & Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: ΠΜΣ με δύο κατευθύνσεις στα Ενεργειακά Συστήματα

Περισσότερα...

 

Το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt της Μεγάλης Βρετανίας σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ, πρώην ΤΕΙ Πειραιά), σε συνέχεια της υπερδεκαετούς επιτυχημένης συνεργασίας τους, υλοποιούν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) «MSc in Energy Systems». Με την παρούσα πρόσκληση, το Πρόγραμμα (συνέχεια και εξέλιξη του καθιερωμένου «MSc in Energy») συγκροτεί το 27ο Τμήμα του εκσυγχρονίζοντας διαρκώς τα μαθήματα που προσφέρει. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριές του, μετά τηv παρακολούθηση των μαθημάτων του πρώτου έτους, να προσαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών τους στα ερευνητικά και επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα, επιλέγοντας στο δεύτερο έτος μία από τις δύο

Περισσότερα...

PPP Learn: Δωρεάν εκπαίδευση 50 ωρών

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η PPP Learn προσφέρει κατόπιν επιλογής μια δωρεάν 50ωρη εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων σε 10 νέους και νέες (25-35 ετών) άνεργους/ες πτυχιούχους (κατόχους κάρτας ανεργίας), άριστους γνώστες της αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 4 Φεβρουαρίου

Έναρξη εκπαίδευσης: 6 Φεβρουαρίου 2019

Λήξη: Μάρτιος 2019

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και βεβαίωση επίδοσης.

 

Η PPP Learn είναι μια εταιρία συμβούλων εκπαίδευσης που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν ένα είδος ευέλικτης σκέψης:

    Περισσότερα...

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
    Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.