Προγραμματα

TEDxAUAthens - Ανακάλυψε το δικό σου «Re-»

Περισσότερα...

 

Μπορεί η φετινή χρονιά να μας επιφύλαξε απροσδόκητες εξελίξεις αλλά μας έμαθε και

μας μαθαίνει ότι τα δεδομένα ανατρέπονται, ότι «τὰ πάντα ῥεῖ». Απέναντι στο απρόσμενο,

αρχικά αντιδρούμε ως θεατές αλλά σταδιακά ο ρόλος μας γίνεται πρωταγωνιστικός.

Πώς; Μέσα από τις επιλογές μας, οι οποίες είναι συνώνυμες με το «Re-», το θέμα του τρίτου TEDxAUAthens. To «Re-» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Το «Re-» εκφράζει τη συνήθως συνειδητή επιλογή της ενέργειας που προκαλούν πολλά ρήματα. Το «Re-» προϋποθέτει να επιλέξεις να κάνεις τα όνειρά σου, την πραγματικότητά σου και τις αποφάσεις σου πράξη! Για κάθε έναν από εμάς «Re-» σημαίνει κάτι διαφορετικό. Θα κάνεις μια νέα αρχή; Θα επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα σου; Θα σχεδιάσεις ξανά τον κόσμο

Περισσότερα...

Υβριδικό Συνέδριο Coaching και Hγεσία

Περισσότερα...

 

Εσωτερική και εξωτερική ηγεσία στην εποχή του κορονοϊού: Το συνέδριο «Coach now» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ως υβριδικό

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, Συνεδριακό ΚΑΣΤΡΙ + live online

Αν και οι συνθήκες που οφείλονται στον Covid είναι ρευστές, το ετήσιο συνέδριο «Coach now» για ηγέτες, coaches και άτομα που ενδιαφέρονται για το coaching στις 3 Οκτωβρίου θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του ως υβριδικό (hybrid). Το υβριδικό συνέδριο συνδυάζει τη φυσική παρουσία με την ψηφιακή (virtual) ζωντανή αναμετάδοση.

Δεν θα μας εμποδίσουν φέτος οι νέες συνθήκες να εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε τα όνειρά μας, την επιτυχία, την πρόοδο και την ευτυχία μας.

Περισσότερα...

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας με την Συναισθηματική Διαλεκτική

Περισσότερα...

 

Δελτίο τύπου

 Δωρεάν μάθημα γνωριμίας με την Συναισθηματική Διαλεκτική

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Περισσότερα...Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, σας προσκαλεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας με την Συναισθηματική Διαλεκτική.

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που έχει δημιουργηθεί και διδάσκεται από τον Στέλιο Καλαθά εδώ και 17 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και αλλού.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:

Διαφραγματικής αναπνοής και

Περισσότερα...

«Επιτυχημένη καριέρα: Τα βήματα»

Περισσότερα...

 

Webinar 30/10/2020
«Επιτυχημένη καριέρα: Τα βήματα»

Την Παρασκευή 30/10/2020, στις 18:30, η Mentwr παρουσιάζει το webinar «Career success: The steps» («Επιτυχημένη καριέρα: Τα βήματα»).

Μια εκπαιδευτική ομιλία για την επαγγελματική σταδιοδρομία, αφιερωμένη σε σπουδαστές και εργαζόμενους που θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Δήλωσε συμμετοχή δωρεάν στο www.mentwr.gr/trainings και μάθε πώς:

  1. 1. Να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά την καριέρα σου.
  2. 2. Να αναγνωρίζεις τις ικανότητες και τις δεξιότητές σου.
  3. 3. Να σχεδιάζεις το δικό σου πλάνο καριέρας.

Περισσότερα...

Αιτήσεις υποψήφιων καταρτιζομένων στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς

Περισσότερα...

 

Και γιατί να γραφτώ στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς;

Περισσότερα...Τα Δημόσια ΙΕΚ του ΥΠΑΙΘ προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

  • Εκπαίδευση δωρεάν (με ηλεκτρονικές σημειώσεις)
  • Φιλικό κλίμα, καλή επικοινωνία και υποστήριξη στη διαχείριση τυχόν εμποδίων μάθησης
  • Απόκτηση

Περισσότερα...

10 days Free Life Skills Challenge από το Believe in You

Περισσότερα...

 

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 γιορτάζουμε 10 ολόκληρα χρόνια live και προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες μας ένα μοναδικό δώρο ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης. Το Believe in You, η δράση κοινωνικού χαρακτήρα του flowmagazine.gr, δημιούργησε ένα δωρεάν 10ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης στις βασικές δεξιότητες ζωής.

Το flowmagazine.gr κλείνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει!

10 χρόνια καθημερινά κοντά σας, μεταδίδοντας θετικά νέα, έγκυρη ενημέρωση, αισιοδοξία, χαρά και θετική στάση ζωής.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 γιορτάζουμε 10 ολόκληρα χρόνια live και προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες μας ένα μοναδικό δώρο ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης. Το 

Περισσότερα...

Επιδοτούμενα προγράμματα εξ αποστάσεως επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων μέσω του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020

Περισσότερα...

 

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία 2014-2020» δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να εκπαιδευτούν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους εξ αποστάσεως, από τον χώρο τους, τηρώντας την απαραίτητη κοινωνική απόσταση λόγω του Covid-19, σε σύγχρονα θεματικά αντικείμενα και ειδικότητες.

Τα εν λόγω προγράμματα παρέχουν στους συμμετέχοντες εργαζόμενους εκπαιδευτικό επίδομα 5

Περισσότερα...

CX: 9+1 Απλά βήματα για ουσιαστική και επιτυχημένη εμπειρία πελάτη

Περισσότερα...

 

Η εμπειρία πελάτη μπορεί στη χώρα μας να αποτελεί ένα φρέσκο trend, στην πραγματικότητα όμως αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό πολλών μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα για περισσότερο από 40 χρόνια.

Κι αυτό διότι η εμπειρία πελάτη δεν είναι μόνο ένα εύρος ευφάνταστων και δαπανηρών ενεργειών, έτσι όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες νομίζουν. Αντιθέτως, είναι μια πάγια πρακτική που έχει σκοπόνα διευκολύνει αποτελεσματικά την αλληλεπίδραση του πελάτη με την εκάστοτε

Περισσότερα...

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει την οργάνωση και λειτουργία από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Ψυχολογία» (Master’s of Science (M.Sc.) in Psychology) σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ’αρ.2626/Τεύχος Δεύτερο/5 Ιουλίου 2018.

Περισσότερα...

Νέα webinars τον Ιούνιο από το Believe in You: «Ικανότητες υγείας και ευτυχίας»

Περισσότερα...

 

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας στενοχωρούν και επηρεάζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Όταν όμως τα αρνητικά συναισθήματα συσσωρεύονται μέσα μας, πλήττουν τελικά την υγεία μας και φυσικά την ευτυχία μας. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων τουBelieve in Youμε τίτλο «Ικανότητες υγείας και ευτυχίας» θα σας δείξει πώς να ομορφύνετε τη ζωή σας απλά και γρήγορα.

Μεπρακτικές συμβουλές και χρηστικά εργαλεία,που μπορείτε να

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Περισσότερα...

Περισσότερες από 800 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στον πρώτο μήνα του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society. Οι αιτήσεις για τον 9ο κύκλο του κορυφαίου προγράμματος υποτροφιών στην Ελλάδα συνεχίζονται, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Για 9η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός προσφέρει υποτροφίες μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών σε

Περισσότερα...

Ολοκλήρωση του Athens Negotiations Tournament

Περισσότερα...

 

Στις 30-31 Μαΐου διεξήχθησαν οι τελικοί γύροι του πανελλήνιου φοιτητικού διαγωνισμού διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament (ANT), μια διοργάνωση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή Ηλία Καπουτσή.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τους περιορισμούς λόγω Covid19, ο διαγωνισμός διεξήχθη αξιοποιώντας τεχνολογίες

Περισσότερα...