Προγράμματα

Πανεπιστήμιο Heriot-Watt & Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: ΠΜΣ με δύο κατευθύνσεις στα Ενεργειακά Συστήματα

Περισσότερα...

 

Το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt της Μεγάλης Βρετανίας σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ, πρώην ΤΕΙ Πειραιά), σε συνέχεια της υπερδεκαετούς επιτυχημένης συνεργασίας τους, υλοποιούν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) «MSc in Energy Systems». Με την παρούσα πρόσκληση, το Πρόγραμμα (συνέχεια και εξέλιξη του καθιερωμένου «MSc in Energy») συγκροτεί το 27ο Τμήμα του εκσυγχρονίζοντας διαρκώς τα μαθήματα που προσφέρει. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριές του, μετά τηv παρακολούθηση των μαθημάτων του πρώτου έτους, να προσαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών τους στα ερευνητικά και επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα, επιλέγοντας στο δεύτερο έτος μία από τις δύο

Περισσότερα...

PPP Learn: Δωρεάν εκπαίδευση 50 ωρών

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η PPP Learn προσφέρει κατόπιν επιλογής μια δωρεάν 50ωρη εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων σε 10 νέους και νέες (25-35 ετών) άνεργους/ες πτυχιούχους (κατόχους κάρτας ανεργίας), άριστους γνώστες της αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 4 Φεβρουαρίου

Έναρξη εκπαίδευσης: 6 Φεβρουαρίου 2019

Λήξη: Μάρτιος 2019

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και βεβαίωση επίδοσης.

 

Η PPP Learn είναι μια εταιρία συμβούλων εκπαίδευσης που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν ένα είδος ευέλικτης σκέψης:

    Περισσότερα...

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
    Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.