THELW-PISTEVW-MPORW_FB_BANNER.jpg

 

Οι εκδόσεις Διόπτρα, η Εναλλακτική Δράση και το Believe in You σας προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση-σεμινάριο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις 23 Σεπτεμβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει ως θέμα τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας. Δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε όλους μας, προσωπικά και επαγγελματικά, που οι περισσότεροι δεν είχαμε την ευκαιρία να διδαχθούμε στην πορεία της ζωής μας.

Η συγγραφέας Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια και ο Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής, θα συζητήσουν live τα εργαλεία που μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί μέσω Zoom την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρες 19.00-21.00.

Σε αυτή την πρωτότυπη παρουσίαση βιβλίου-σεμινάριο ο κόσμος θα παίξει ενεργό ρόλο, καθώς οι εισηγητές θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις που θα έχουν δεχθεί, τόσο πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, όσο και κατά τη διάρκειά του. Τα τελευταία 30 λεπτά θα είναι Q&A σε σχέση με τα θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί στη σελίδα της Εναλλακτικής Ατζέντας

https://enallaktikiagenda.gr/event/thelo-pistevo-boro-ta-tria-kleidia-tis-zois-dorean-kai-online/

Θέματα που θα καλυφθούν στο σεμινάριο:

  • Τί είναι οι δεξιότητες ζωής και γιατί είναι σημαντικές;
  • Από το θέλω στο μπορώ: Ποιά είναι τα βήματα για να πετύχουμε τους στόχους μας;
  • Πώς οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας εμποδίζουν στην εκπλήρωση των στόχων μας;
  • Γιατί είναι δύσκολη η αυτογνωσία και πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε;
  • Ποιά είναι η σημασία της θετικής σκέψης για τη ζωή;
  • Γιατί είναι δύσκολο να σκεπτόμαστε θετικά;
  • Πώς μπορούμε να επικοινωνούμε αποτελεσματικά;
  • Σχέση άγχους και διεκδικητικότητας
  • Πώς ο φόβος του “Τί θα πει ο κόσμος;” καλλιεργεί την έλλειψη διεκδικητικότητας (παθητικότητα) και την επιθετικότητα στην ελληνική κοινωνία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να θέτετε τα ερωτήματά σας σε σχέση με τα θέματα του σεμιναρίου, στη σελίδα του Believe in You στο Facebook, στα σχόλια κάτω από το σχετικό ποστ.

Τι θα αποκομίσετε;

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο που θα συζητηθεί. Η Εύη Ξυραφά και ο Κώστας Σημάτος, σε μια διαδραστική συζήτηση τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κοινό, θα εξηγήσουν πώς το θέλω μετατρέπεται σε μπορώ, ανεξάρτητα από τον στόχο του καθενός.

Είτε θέλετε να χτίσετε αυτοπεποίθηση, είτε να μειώσετε το άγχος σας, να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας ή να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους... αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε. Ή έστω, την έμπνευση και το κίνητρο να τα αποκτήσετε.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, εκπαιδευτικού υπόβαθρου και επαγγέλματος.

Οι 10 βασικές δεξιότητες είναι το κλειδί της επιτυχίας και της ευτυχίας στη ζωή και αφορά όλους μας. Στο σεμινάριο θα εξηγηθούν πολύ απλά και κατανοητά πώς οι δεξιότητες ζωής ωφελούν τη ζωή μας και πώς μπορούμε να τις κάνουμε δικές μας.

Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020! Σε μια ημερομηνία που δεν επιλέχθηκε τυχαία...

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn