oikpan.jpg

 

1                                                                                                                                       

Με προτεραιότητα στην προστασία των μαθητών και με αίσθημα ευθύνης στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, η ομάδα του ACEin και του Θερινού Σχολείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας YES 2020, συνεχίζει να στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και εμπειριών όπως πάντοτε.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 11ο σε συνέχεια Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – Youth Entrepreneurship Summer School (YES 2020) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος ηλεκτρονικά μεταξύ των ημερομηνιών: 1 – 10 Ιουλίου 2020.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, οι οποίοι θα λάβουν υποτροφία μετά από επιλογή μέσω εξέτασης τύπου GMAT. Η εξέταση αυτή θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως στις 28/06/2020. Οι υποτροφίες υποστηρίζονται με την ευγενική χορηγία εταιριών από όλη την Ελλάδα. Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ μέχρι τις 10 Ιουνίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος: yes.aueb.gr ή να στείλετε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ακόμα και να καλέσετε στο τηλέφωνο 6988 192275.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn