NP2.jpg

 

Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το coaching; Να αναπτύξεις τα soft skills, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τις ηγετικές ικανότητές σου; Να βιώσεις την απόλυτη on-line εμπειρία εκπαίδευσης από διαπιστευμένους και διακεκριμένους εκπαιδευτές coaches; Θέλεις το πτυχίο σου να έχει παγκόσμια ισχύ και αναγνωρισιμότητα; Τα θέλεις όλα αυτά έως το καλοκαίρι; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Positivity Coaching!

Έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παράδοσης και οργάνωσης ICF πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων, η Positivity Coaching, η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που πιστοποίησε εκπαίδευσή της με τα πρότυπα ICF, από την οποία έχουν αποφοιτήσει σχεδόν οι μισοί Έλληνες ICF διαπιστευμένοι coaches, αναβαθμίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματά της και εντάσσει εντελώς δωρεάν 14 ώρες group mentor coaching, εστιάζοντας στην πρακτική και στον αναστοχασμό μέσα σε ένα συνδημιουργικό πλαίσιο μάθησης, στο οποίο ουσιαστικά μαθαίνουμε πώς να… μαθαίνουμε, και όλα αυτά σε ένα ασφαλές και άκρως διαδραστικό on-line περιβάλλον.

Βίωσε εγγυημένη μάθηση, θεωρία και εκπαίδευση σε ένα σύγχρονο, συνδημιουργικό, ασφαλές και εχέμυθο πλαίσιο με πρακτική, αναστοχασμό και role plays.

Απόλαυσε self study, εργασίες και ασύγχρονη επικοινωνία μέσω της τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμας Moodle.

Απογείωσε τις δεξιότητές σου στο coaching μέσω του group mentor coaching, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν και οδήγησε τον εαυτό σου πιο γρήγορα στην προσωπική σου ICF διαπίστευση.

Εστίασε στην εκπαιδευτική διαδικασία σου, την πρακτική με πελάτες και στον αναστοχασμό μέσω της εποπτείας, η οποία παρέχεται εντελώς δωρεάν και για έναν χρόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σου.

Μάθε πώς να… μαθαίνεις μέσω των tutorials. Στην Positivity Coaching συμμαχούμε στην καλύτερη απόδοσή σου step by step!

Γίνε ο coach που πραγματικά θέλεις να είσαι και πέρασε από τον ρόλο του mentee, coachee, supervisee για να νιώσεις το coaching στην πράξη.

Το νέο online Diploma in Positivity Coaching: Personal and Executive, το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον International Coach Federation για 60 ώρες εκπαίδευσης, ξεκινά στις 6/4 και έχουν μείνει λίγες ακόμα κενές θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.positivity.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6515376.

Γίνε μαζί μας ο coach που θέλεις να είσαι μέχρι το καλοκαίρι!

Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που επιλέγουν να γίνονται ο λόγος που κάνουμε τη διαφορά.

Yours in coaching,
Positivity Coaching

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn