ppp-image.jpg

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η PPP Learn προσφέρει κατόπιν επιλογής μια δωρεάν 50ωρη εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων σε 10 νέους και νέες (25-35 ετών) άνεργους/ες πτυχιούχους (κατόχους κάρτας ανεργίας), άριστους γνώστες της αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 4 Φεβρουαρίου

Έναρξη εκπαίδευσης: 6 Φεβρουαρίου 2019

Λήξη: Μάρτιος 2019

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και βεβαίωση επίδοσης.

 

Η PPP Learn είναι μια εταιρία συμβούλων εκπαίδευσης που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν ένα είδος ευέλικτης σκέψης:

 • ανθεκτικό στην αλλαγή,
 • δημιουργικό ακόμα και σε αβέβαιους καιρούς,
 • που αμφισβητεί τον υπάρχοντα τρόπο που γίνονται τα πράγματα, εφόσον απαιτείται νέος τρόπος για να οδηγηθούμε στην επιτυχία.

Η μεθοδολογία οργανωσιακής ανάπτυξης της εταιρίας καλύπτει τις τρεις ξεχωριστές πτυχές των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον: τις σχέσεις με τους πελάτες, τις σχέσεις με τους άλλους και τις σχέσεις με τον εαυτό μας. Η ανάπτυξη της μεθοδολογίας της PPP Learn βασίζεται σε συστημική προσέγγιση που υλοποιείται μέσω της διαμόρφωσης των «Ακαδημιών» και της χρήσης της «εκπαιδευτικής μηχανικής» (training engineering).

 • Η Ακαδημία είναι μια διεξοδική οργανωτική παρέμβαση σ’ έναν συγκεκριμένο τομέα επιχειρηματικών αναγκών. Χρησιμοποιούνται μαθησιακές ενότητες (learning objects) από τις βιβλιοθήκες περιεχομένου της PPP Learn, η καθεμιά από τις οποίες αποτελεί ένα σύστημα συμπεριφοράς το οποίο είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και εξειδίκευσης, εμπειρίας και διορατικότητας σε βασικά εταιρικά θέματα και οργανωσιακές συμπεριφορές.
 • Η εκπαιδευτική μηχανική είναι μεθοδολογία εκπαιδευτικού σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατανομής εκπαιδευτικού περιεχομένου. Όλες οι μαθησιακές ενότητες έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της εκπαιδευτικής μηχανικής που εξασφαλίζει επαναληψιμότητα, προβλεψιμότητα και ποιότητα στην επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων.

Η PPP Learn διαθέτει την τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων «μεικτής μάθησης» (blended learning) που πληρούν όλα τα κριτήρια για την υποστήριξη προγραμμάτων πιστοποίησης. Τέλος, το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και η μοναδικότητα στη μεθοδολογία της εταιρίας είναι η χρήση/εφαρμογή θεατρικών τεχνικών που αποτελεί παράγοντα δημιουργίας εμπειριών στα βιωματικά εργαστήρια. Η χρήση θεατρικών τεχνικών δημιουργεί μια καινοτόμο πρόταση για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Η μέθοδος βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές δράματος που προέρχονται από:

 • το φυσικό θέατρο (physical theatre),
 • το συνεργατικό θέατρο (complicity theatre),
 • το σωματικό θέατρο (body theatre),
 • το θέατρο φόρουμ (forum theatre),
 • το αυθόρμητο θέατρο (spontaneity theatre).

Η εκπαίδευση που βασίζεται σε θεατρικές τεχνικές διαπνέει το πρόγραμμα σπουδών και την εκπαιδευτική πρακτική της PPP Learn με τρεις σημαντικούς τρόπους:

 • ως μέθοδος εκμάθησης,
 • ως μέσο ανάπτυξης συγκεκριμένων δεξιοτήτων,
 • ως βοηθητικός παράγοντας (coaching).

Η μοναδικότητα έγκειται στο ότι συνδυάζονται οι θεατρικές τεχνικές με την επιχειρηματική εμπειρία και γνώση. Κύριο μέλημα της ΡΡΡ Learn είναι η οικοδόμηση μακροπρόθεσμων και αμοιβαία επωφελών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες, που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τα συστήματα μάθησης πωλήσεων, ηγεσίας και προσωπικής ανάπτυξης της εταιρίας έχουν εφαρμοστεί σε μεγάλους ομίλους και πολυεθνικές στην Ελλάδα και γειτονικές χώρες, όπως σε Κύπρο και Βαλκάνια.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.