Προγραμματα

«Ημέρες Ενημέρωσης» για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 από το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Περισσότερα...

 

Στόχος των «Ημερών Ενημέρωσης» είναι:

  • η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των ΦΟΙΤΗΤΏΝ / ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ και ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  καθώς και των  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ για το επόμενο ακαδημαϊκό – επαγγελματικό τους βήμα,  και 
  • η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων τους στην προσπάθεια αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης από εξειδικευμένα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων.

Στις «Ημέρες Ενημέρωσης» του Γραφείου Διασύνδεσης συμμετέχουν Εταιρείες, Φορείς, Οργανισμοί, Ειδικοί (experts), στελέχη και επαγγελματίες της αγοράς εργασίας παρουσιάζοντας θέματα που αφορούν στην προετοιμασία και την επαγγελματική εξέλιξη των υποψηφίων για την αγορά εργασίας.

Οι

Περισσότερα...

Νέοι από Ελλάδα εκπαιδεύονται για το Climathon!

Περισσότερα...

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανταλλαγή νέων “Clima (mara) thon” που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κέρκυρας από 1 έως 7 Οκτωβρίου 2023 με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων πάνω στην διοργάνωση ενός Climathon. Στο πρόγραμμα αυτό είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν πέντε άτομα από διάφορα μέρη του ελλαδικού χώρου και να συνεργαστούν με νέους από Πολωνία και Τσεχία, μέσω του οργανισμού νεολαίας EUphoria Youth Lab.

Περισσότερα...

Τελευταίες μέρες αιτήσεων στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society!

Περισσότερα...

 

Μπορείς ακόμα να διεκδικήσεις μία υποτροφία για το νέο ακαδημαϊκό έτος σε Athens Tech College, Athens International College, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, IST College, BCA College και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 

Το Σπουδάζω με Υποτροφία της Equal Society σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις τo προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σου ταιριάζει ανάμεσα από μία ποικιλία πεδίων, να υποβάλεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά την αίτησή σου και να διεκδικήσεις  υποτροφίες

Περισσότερα...

Μαθητές από την Ελλάδα συμμετείχαν σε ανταλλαγή εφήβων Erasmus+ με τίτλο “Factory of Sustainability” στην Ιταλία

Περισσότερα...

 

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή εφήβων Erasmus+ με τίτλο Factory of Sustainability στο Τορίνο της Ιταλίας! Στο ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα συμμετείχαν παιδιά από πέντε χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και από την Ελλάδα μέσω του οργανισμού νεολαίας EUphoria Youth Lab.

Κύρια θεματική: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Περισσότερα...

Ευκαιρίες δωρεάν εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για MKO

Περισσότερα...

 

Οι αιτήσεις για τα επιτυχημένα προγράμματα Incubator & Accelerator του HIGGS μόλις άνοιξαν!

 

Για μια ακόμα χρονιά το HIGGS ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα Incubator, GSE Incubator και Accelerator. Τα τρία εξειδικευμένα προγράμματα του HIGGS, τα οποία προσφέρονται διαδικτυακά στοχεύουν στην υποστήριξη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και συμβουλευτική.

Περισσότερα...