Προγραμματα

ΠΜΣ στην Εγκληματολογία

Περισσότερα...

 

Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εγκληματολογία» του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου είναι η μελέτη των κύριων μορφών εγκληματικότητας και της εξέλιξής τους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς, η διερεύνηση των παραγόντων και των διαδικασιών που τις δημιουργούν καθώς επίσης  και η ανάλυση των τάσεων της σύγχρονης αντεγκληματικής πολιτικής.

Το ΠΜΣ είναι διετούς διάρκειας και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) με τίτλο «Εγκληματολογία».

Προϋποθέσεις και διαδικασία επιλογής

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών Τμημάτων Κοινωνικών, Νομικών, Πολιτικών και Ανθρωπιστικών επιστημών με συνάφεια γνωστικού

Περισσότερα...

Νέα σεμινάρια για φοροτεχνικούς & λογιστές από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Περισσότερα...

 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, αφουγκραζόμενο τις δυσκολίες της εποχής λόγω της πανδημίας του Covid-19 και θέλοντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, πραγματοποιεί μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

Τα έξι διαδικτυακά σεμινάρια που έχουν ως σκοπό να προσφέρουν επιπλέον γνώση σε λογιστές και φοροτεχνικούς, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εποχής θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2020.

Περισσότερα...

Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Online Interview - Προετοιμάσου σωστά»

Περισσότερα...

 

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

(Ώρα διεξαγωγής: 17:30 - 19:30)

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Career In Progress (www.cip.gr) διοργανώνει online σεμινάριο, με τίτλο: «Online Interview – Προετοιμάσου σωστά».

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό σεμινάριο για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια online συνέντευξη.

Απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και

Περισσότερα...

ΙΝΕ ΓΣΕΕ: "Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική"

Περισσότερα...

 

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα ήθελε να σας ανακοινώσει ότι λόγω των έκτακτων καταστάσεων που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19 παραμένει ενεργό, έχοντας ενισχύσει τις υπηρεσίες του. 

Από τις 13 Απριλίου 2020 έχει ενταχθεί στις υπηρεσίες του η "Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική" (e-συμβουλευτική). Η e-συμβουλευτική, όπως και η διά ζώσης συμβουλευτική επαγγελματικού

προσανατολισμού και σταδιοδρομίας αφορά

Περισσότερα...