Προγραμματα

«Πέντε σούπερ ήρωες στην τάξη μου»: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού

Περισσότερα...

 

Τι κι αν είναι σούπερ ήρωες; Ο Πήτερ Μασκ, ο Μεζούρας, ο Μπουρμπουλήθρας, η Γουίντι και η Δόκτωρ Βι χρειάζονται βοηθούς στη μάχη κατά του κορονοϊού και γι' αυτό ζητούν βοηθούς. Έτσι, στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά έχουν αρχίσει να καταφτάνουν e-mail και επιστολές από τους πέντε σούπερ ήρωες: «Ζούμε στη μακρινή κοιλάδα τού Αλλού και αναλαμβάνουμε δράση σε καταστάσεις κρίσης», λένε. «Σας καλούμε να γίνετε οι σούπερ βοηθοί μας για να καταφέρουμε να διώξουμε σύντομα τον κορονοϊό μακριά».

Ο κάθε ένας από τους πέντε ήρωες παρέχει εξειδικευμένη ενημέρωση, φροντίδα και εκπαίδευση για κάθε ένα αντίστοιχα από τα πέντε κομβικά μέτρα και όρους προστασίας από τον κορονοϊό: ο Πήτερ Μασκ τη

Περισσότερα...

Συνδέσου και γνώρισε τα κορυφαία προγράμματα MBA και Master σε όλο τον κόσμο

Περισσότερα...

 

Αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να επεκτείνεις την καριέρα σου; Θέλεις να αποκτήσεις διεθνή εμπειρία και να σπουδάσεις στο εξωτερικό;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για σένα στον κόσμο των MBA και των πτυχίων Master.

Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις «Access MBA και Masters» σου προσφέρουν την ευκαιρία να συζητήσεις προσωπικά με κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία πάντα από την άνεση του σπιτιού σου.

Περισσότερα...

Μαθήματα και σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και ενήλικες

Περισσότερα...

 

Η θεατρική ομάδα Hippo σας καλωσορίζει στο Hippo Theatre e-School, το πρώτο διαδικτυακό καλλιτεχνικό σχολείο στη χώρα μας! Ένα σχολείο ανοιχτό σε όλους, με αγάπη στις τέχνες και στη δημιουργική φαντασία, που έχει ως βάση το θέατρο στην εκπαίδευση, τη ζωγραφική, τη δημιουργική γραφή, το κουκλοθέατρο, την performace και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Λίγα λόγια για το Hippo Theatre School… από την ομάδα

Περισσότερα...

Positivity: Coaching Mastery Day 2020… στον χώρο σας

Περισσότερα...

 

Η μεγαλύτερη γιορτή στον χώρο του coaching επιστρέφει δυναμικά για ακόμα μια χρονιά την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19.00 στις οθόνες σας. Φέτος, η Positivity Coaching, φέρνει την ημερίδα – θεσμό «Coaching Mastery Day» καθώς και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στον χώρο σας και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά στην πιο πολυσυζητημένη εκδήλωση του διαρκώς εξελισσόμενου τομέα που ονομάζεται coaching.

Ο βραβευμένος

Περισσότερα...

TEDxAUAthens - Ανακάλυψε το δικό σου «Re-»

Περισσότερα...

 

Μπορεί η φετινή χρονιά να μας επιφύλαξε απροσδόκητες εξελίξεις αλλά μας έμαθε και

μας μαθαίνει ότι τα δεδομένα ανατρέπονται, ότι «τὰ πάντα ῥεῖ». Απέναντι στο απρόσμενο,

αρχικά αντιδρούμε ως θεατές αλλά σταδιακά ο ρόλος μας γίνεται πρωταγωνιστικός.

Πώς; Μέσα από τις επιλογές μας, οι οποίες είναι συνώνυμες με το «Re-», το θέμα του τρίτου TEDxAUAthens. To «Re-» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Το «Re-» εκφράζει τη συνήθως συνειδητή

Περισσότερα...