Προγραμματα

Επιδοτούμενα προγράμματα εξ αποστάσεως επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων μέσω του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020

Περισσότερα...

 

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία 2014-2020» δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να εκπαιδευτούν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους εξ αποστάσεως, από τον χώρο τους, τηρώντας την απαραίτητη κοινωνική απόσταση λόγω του Covid-19, σε σύγχρονα θεματικά αντικείμενα και ειδικότητες.

Τα εν λόγω προγράμματα παρέχουν στους συμμετέχοντες εργαζόμενους εκπαιδευτικό επίδομα 5 € για κάθε ώρα κατάρτισης και παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα της δωρεάν πιστοποίησης στις αποκτηθείσες γνώσεις και δεξιότητες από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.  

Τα

Περισσότερα...

CX: 9+1 Απλά βήματα για ουσιαστική και επιτυχημένη εμπειρία πελάτη

Περισσότερα...

 

Η εμπειρία πελάτη μπορεί στη χώρα μας να αποτελεί ένα φρέσκο trend, στην πραγματικότητα όμως αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό πολλών μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα για περισσότερο από 40 χρόνια.

Κι αυτό διότι η εμπειρία πελάτη δεν είναι μόνο ένα εύρος ευφάνταστων και δαπανηρών ενεργειών, έτσι όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες νομίζουν. Αντιθέτως, είναι μια πάγια πρακτική που έχει σκοπόνα διευκολύνει αποτελεσματικά την αλληλεπίδραση του πελάτη με την εκάστοτε

Περισσότερα...

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει την οργάνωση και λειτουργία από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Ψυχολογία» (Master’s of Science (M.Sc.) in Psychology) σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ’αρ.2626/Τεύχος Δεύτερο/5 Ιουλίου 2018.

Περισσότερα...

Νέα webinars τον Ιούνιο από το Believe in You: «Ικανότητες υγείας και ευτυχίας»

Περισσότερα...

 

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας στενοχωρούν και επηρεάζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Όταν όμως τα αρνητικά συναισθήματα συσσωρεύονται μέσα μας, πλήττουν τελικά την υγεία μας και φυσικά την ευτυχία μας. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων τουBelieve in Youμε τίτλο «Ικανότητες υγείας και ευτυχίας» θα σας δείξει πώς να ομορφύνετε τη ζωή σας απλά και γρήγορα.

Μεπρακτικές συμβουλές και χρηστικά εργαλεία,που μπορείτε να

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Περισσότερα...

Περισσότερες από 800 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στον πρώτο μήνα του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society. Οι αιτήσεις για τον 9ο κύκλο του κορυφαίου προγράμματος υποτροφιών στην Ελλάδα συνεχίζονται, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Για 9η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός προσφέρει υποτροφίες μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών σε

Περισσότερα...