12.jpg

 

Φέτος, για 26η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση διοργανώνουν τον 26ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό, έναν διαγωνισμό που έχει εξελιχθεί σε θεσμό τόσο για εμάς, όσο και για τους φοιτητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η θεματική ενότητα του φετινού διαγωνισμού είναι:

Τουρισμός: Προορισμός Ελλάδα
Υποδομές | Εκπαίδευση | Περιβάλλον
Ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προιόντος
Υπερ-τουρισμός | Ειδικά χωροταξικά πλαίσια
Ως ενδεικτικές, αλλά μη περιοριστικές, προτείνονται οι εξής προσεγγίσεις του θέματος: νομική, οικονομική και κοινωνικοπολιτική, με προτίμηση στις διεπιστημονικές προσεγγίσεις.

Η έκταση της εργασίας πρέπει να είναι έως 2.000 λέξεις, είτε ατομική είτεομαδική(έως 4 άτομα), είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Mαρτίου 2020.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ΕΔΩ

Η βαθμολόγηση των εργασιών θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης, η οποία φέτος αποτελείται από τους:

  • Μαρία Λεκάκου, καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Δημήτρη Φραγκάκη, γενικό γραμματέα του ΕΟΤ
  • Aλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
  • Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλο των Phāea Resorts
  • και τον Αντώνη Δ. Παπαγιαννίδη, γενικό διευθυντή του Ομίλου economia, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του ειδικού συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης

Πλούσια δώρα αναμένουν τους νικητές στην τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 στο ξενοδοχείο «King George» (Βασιλέως Γεωργίου Α' 3, 105 64 Αθήνα ).

Προκειμένου να βοηθήσουμε τους υποψηφίους στη σύνταξη της εργασίας τους, πραγματοποιήσαμε δωρεάν διαδικτυακόσεμινάριο mentoringαπό τονυποψήφιο διδάκτορα τουΠανεπιστημίου Θεσσαλίαςμε ειδίκευση στον τουρισμό και Digital Hotel Strategist τηςNeliosΘωμά Κραμποκούκη, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο website μας www.economia.gr και στη σελίδα μας στο Facebook Economia Student Contest.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn