kam_Ι_900x600_002.jpg

 

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης Έλλη Καμπίτση, μετά το πρώτο της σινγκλ «Τα δύο δωμάτια», επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Δώδεκα βράδια» και ένα υπέροχο κινηματογραφικό βιντεοκλίπ. Η μουσική, η ερμηνεία και η παραγωγή του κομματιού φέρουν τη δική της προσωπική υπογραφή, προσφέροντας ένα έντεχνο μουσικό ταξίδι πλούσιο σε παραδοσιακά ηχοχρώματα.

Τα «Δώδεκα βράδια» είναι μια έντεχνη μουσική σύνθεση με ιδιαίτερη ενορχήστρωση, η οποία περιλαμβάνει κιθάρες, κοντραμπάσο, μαντολίνο, γιουκαλίλι, τζουρά και λάφτα, αναδεικνύοντας τη βαθιά της αγάπη για τα παραδοσιακά όργανα και τον ιδιαίτερο ήχο τους. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να παντρέψει το σύγχρονο με το παραδοσιακό δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία.

«Δώδεκα βράδια»: ένα ταξίδι αυτογνωσίας

Η Έλλη Καμπίτση, εκτός από την παραγωγή του κομματιού, υπογράφει και το σενάριο του βιντεοκλίπ. Σύμφωνα με αυτό, μια γυναίκα που συμβολίζει όλες τις γυναίκες, σε χρόνο άχρονο, ξεκινάει την περιπλάνησή της με σκοπό να ανακουφιστεί από το συναισθηματικό βάρος που κουβαλά. Οι πραγματικότητες γύρω της αντικατοπτρίζουν τον δικό της εσωτερικό κόσμο που καταρρέει. Κάθε συνάντηση αποτελεί ουσιαστικά μια συνάντηση με τον εαυτό της. Τα «Δώδεκα βράδια» σηματοδοτούν την αποδόμηση, την απομυθοποίηση του έρωτα, την αναζήτηση της προσωπικής αλήθειας, την ανάγκη επαναπροσδιορισμού καθώς και το αίσθημα της ολοκλήρωσης.

Πρόκειται για τη δεύτερη επαγγελματική δουλειά της Έλλης Καμπίτση, η οποία δουλειά αποδεικνύει την ικανότητά της να δημιουργεί ολοκληρωμένα καλλιτεχνικά project. Μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο της και το συναισθηματικό της βάθος, με το τραγούδι αυτό μας προσκαλεί να κάνουμε το δικό μας προσωπικό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Έλλης Καμπίτση και ακολουθήστε τη στα κοινωνικά δίκτυα.

YouTube

https://youtu.be/cdBLAW8z53A?si=tBmv2EDExh9U1M1L

Στίχοι: Άννα Μπούγια

Μουσική σύνθεση - ερμηνεία: Έλλη Καμπίτση

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος

Κιθάρες, γιουκαλίλι: Δημήτρης Σιάμπος

Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης

Λάφτα, τζουράς, μαντολίνο: Νίκος Μέρμηγκας

Φωνητικά: Δημήτρης Καμπίτσης

Ηχογράφηση, μείξη, mastering: Γιώργος Μπότης @ Antart Studios

Σενάριο: Έλλη Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Velislav Ivanov

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Σοφικίτης

Παραγωγή - επιμέλεια παραγωγής: Έλλη Καμπίτση

Βοηθός παραγωγής: Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Μοντάζ, editing, coloring: Velislav Ivanov

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn