jd_mosxatou-tavrou_1600x900_002.jpg

 

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει το διαδραστικό #JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τoν Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker». Πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας. Η δράση απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και στοχεύει στην ενδυνάμωση των ενδιαφερομένων στον εργασιακό τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα:

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου 2024, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα 7 των πρώην Δημοτικών Σφαγείων Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου (παραπλεύρως του παλιού Δημαρχείου Ταύρου).

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

11:00-11:15:    Εγγραφές

11:15-12:00: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

12:15-13:00: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Ελένη Παπαδάκη, Σύμβουλος Καριέρας

13:15-14:00: Tips για συνέντευξη, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-mosxatou-tavrou24-forma-symmetoxis-2 στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα,
6947997884, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn