JobDayPetr-1600x900_002.jpg

 

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει το διαδραστικό #JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τoν Δήμο Πετρούπολης. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker». Πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει βιωματικά σεμινάρια/workshops για αυτούς που αναζητούν εργασία, με βασικές θεματικές την αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας και την απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα:

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 61, και ώρες 11:00-14:00.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

11:00-11:15: Εγγραφές

11:15-12:00: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

12:15-13:00: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Φένια Κουφάκη, Business & Executive Coach

13:15-14:00: Tips για συνέντευξη, Ευθυμία Κωτούλα, Εργασιακή Σύμβουλος / Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-petroupolis-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα,
6947997884, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn