rexpo_002.png

 

Ξεκινά η κορυφαία διοργάνωση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, η οποία επανέρχεται δυναμικά για να αναδείξει τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ευκαιρίες στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και networking events, η Premium Real Estate Expo έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου, επενδυτές και φορείς από όλο τον κόσμο.

Από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου, εκθέτες από την ελληνική και διεθνή αγορά ακινήτων θα βρίσκονται στο MEC Παιανίας για ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο, ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει τον αριθμό των 10.000 επισκεπτών. Παρουσιάζοντας τις εξελίξεις σε τεχνολογία ακινήτων, διαχείριση περιουσίας, αστική και βιώσιμη ανάπτυξη, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες αγορές, να συναντήσουν δυνητικούς επενδυτές και να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις από τους παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες του κλάδου.

Κάθε χρόνο, η έκθεση παρουσιάζει τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς ακινήτων, τις καινοτόμες λύσεις για την προσαρμογή των ακινήτων στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες. Είτε πρόκειται για την ανάπτυξη εξυπνότερων, πιο βιώσιμων κτιρίων, είτε για την εξερεύνηση νέων μορφών επενδύσεων, η Premium Real Estate Expo αποτελεί πυρήνα καινοτομίας και ιδεών.

Η έκθεση είναι ιδανική για αυτούς που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες αλλά και για αυτούς που επιθυμούν να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των αγορών ακινήτων. Στη φετινή διοργάνωση, πλήθος επενδυτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία δίνουν ραντεβού στο MEC Παιανίας.

Δείτε τη λίστα εκθετών εδώ
Δείτε το πρόγραμμα του 4ου Real Estate Forum εδώ
Δείτε το πρόγραμμα των Project Presentation εδώ

Η 4η Premium Real Estate Expo βρίσκεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής – Αθηνών και της FIABCI International.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn