docfest17.jpg

 

Δράσεις και εκδηλώσεις

Για 17η χρονιά το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest παραμένει πιστό στο ραντεβού του. Από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και για έξι μέρες, οι φίλοι του ντοκιμαντέρ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. 

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest αποτελεί έναν σημαντικό πόλο έλξης για τους κινηματογραφιστές, αφού έχει σταθερή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Όπως και κάθε χρόνο, το docfest βρίσκεται στο πλευρό της ανεξάρτητης εγχώριας κινηματογραφίας, ώστε να αναδείξει το έργο καταξιωμένων και νέων κινηματογραφιστών της χώρας μας.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 120 ταινίες τεκμηρίωσης, 40 εκ των οποίων θα κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους. Επιπλέον, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και 18 ταινίες ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο ειδικών αφιερωμάτων.

Παράλληλα με το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί κι ένα πλήθος εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις, συζητήσεις, παρουσίαση βιβλίου, κινηματογραφικά εργαστήρια και masterclass.

Βρες όλες τις παράλληλες δράσεις εδώ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn