CHALLEDU_CODER-_Sky900_x_600_px.png

 

Ημερομηνία: Πέμπτη 26/10/2023
Τοποθεσία: Myrtillo Cafe, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Στεύη Θεοδοσίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H CHALLEDU- inclusion | games | education σας προσκαλεί στις 26 Οκτωβρίου 2023 στην Ενημερωτική Εκδήλωση «Μπορείς να μάθεις Προγραμματισμό & Μικροελεγκτές μέσα από δωμάτια απόδρασης;» που θα πραγματοποιηθεί στο Myrtillo Cafe (Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γνωρίσετε τα αποτελέσματα του Erasmus+ έργου μας CodER. Πιο συγκεκριμένα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου καθώς και να δοκιμάσετε ένα δωμάτιο απόδρασης!

Εάν σας ενδιαφέρει ο προγραμματισμός -ακόμα και εάν είστε αρχάρια/ος στον τομέα- εάν είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να γνωρίσετε τα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά εργαλεία, όπως είναι τα δωμάτια απόδρασης, τότε σας περιμένουμε!

Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 26/10/2023
Ώρες διεξαγωγής: 17:30-20:00

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά, η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, εφόσον ζητηθούν.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ!

Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Erasmus + έργου CodER
Αριθμός έργου: 2021-1-FR
02-KA220-YOU-000028696

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn