ecdm_North_2024_a1_002.jpg

 

Το γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH επανέρχεται για την τρίτη της διοργάνωση, τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη!

Η ECDM Expo NORTH 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στους εκθεσιακούς χώρους της διοργάνωσης θα υποδεχτούν τους επισκέπτες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως digital agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία e-shop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρίες ψηφιακών πληρωμών, μεταφορικές εταιρίες, εταιρίες logistics κ.ά.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση είναι μια δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το διήμερο διεθνές συνέδριο


Στο διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη εταιριών από διεθνή brand από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους τομείς του ηλεκτρονικού  εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Οι εγγραφές για το διήμερο διεθνές συνέδριο έχουν ξεκινήσει. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 75 ευρώ συν ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και για τις δύο ημέρες του.
Για τα μέλη του GR.EC.A. και του iab Hellas προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο, με κόστος 55 ευρώ συν ΦΠΑ. Θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία των ομιλιών.

Για αυτούς που θα αγοράσουν το εισιτήριό τους έως τις 15 Ιανουαρίου 2024, προβλέπεται μειωμένο κόστος σε τιμή early bird, στα 55 ευρώ συν ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο περιλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου
  • 1 διάλειμμα για καφέ κάθε ημέρα
  • Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου και στιλό, σημειωματάριο)

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το διήμερο διεθνές συνέδριο μπορούν να βρουν εδώ οι ενδιαφερόμενοι.

 

eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Bελλίδης», Θεσσαλονίκη
Χρόνος διεξαγωγής: 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024
Ωράριο έκθεσης: 11:00-20:00
Ωράριο συνεδρίων: 12:00-18:00
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: north.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn