123.jpg

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2023» που διοργανώθηκε από την O.MIND CREATIVES στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες πέρασαν και τις τρεις ημέρες από τα τρία εκθεσιακά hall της έκθεσης, επισκεπτόμενοι τους σχεδόν 300 εκθέτες, γνωρίζοντας νέα προϊόντα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τεχνολογίες για όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και νέα οχήματα, εναλλακτικές λύσεις καυσίμων και συντήρησης στόλου οχημάτων.

Κατά κοινή ομολογία των εκθετών, το κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση προερχόταν από μεγάλους ομίλους, σημαντικές επιχειρήσεις, αποτελούνταν από υψηλόβαθμα στελέχη, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα των επαφών που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Είδαμε μεγάλο αριθμό νέων συνεργασιών και υπηρεσιών ή/και μηχανημάτων εντός της τριήμερης έκθεσης, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η προσέλευση ξένων επισκεπτών, σε διπλάσιο ρυθμό σε σχέση με το παρελθόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έκθεση διαδραμάτισαν και οι δώδεκα παράλληλες εκδηλώσεις LOGI.C events, που φέτος συνδιοργανώθηκαν από κορυφαίους φορείς της αγοράς, εταιρίες συμβούλων και εταιρίες-εκθέτριες με τη συνδρομή του περιοδικού Supply Chain & Logistics. Πλήθος επισκεπτών της έκθεσης παρακολούθησαν τις θεματικές των LOGI.C, συμμετείχαν με ερωτήσεις και καταθέσεις απόψεων, σε ένα τριήμερο διακίνησης τεχνογνωσίας από τους πανελίστες.

Την έκθεση επισκέφτηκαν, χαιρέτισαν και υποστήριξαν, από πλευράς πολιτείας, πρόεδροι εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων, οι πρόεδροι όλων των φορέων-υποστηρικτών της, ο πρόεδρος του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., ο Γενικός Διευθυντής Τελωνείων και ΕΦΚ της ΑΑΔΕ, ενώ την κεντρική πολιτεία εκπροσώπησαν η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς και η Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων εκ μέρους του Υπουργείου Ανάπτυξης, η Βασιλική Λοΐζου.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES και οι περίπου 300 εκθέτες ανανεώνουν το εκθεσιακό ραντεβού τους για την 10η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» τον Οκτώβριο του 2025.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.  

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn