Newsletter_Photo-01_002.jpg

 

Την πλήρη στήριξη της κεντρικής πολιτείας και των επίσημων συλλογικών φορέων και ενώσεων του κλάδου των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών έχουν η 9η Διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES.

Η διπλή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Εγκαίνια με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και των φορέων της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» θα τελέσουν, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 17:00, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας, από κοινού με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα χαιρετίσει νωρίτερα και τα συνέδρια LOGI.C.

Επιπλέον, την τελετή εγκαινίων και τους 300 εκθέτες θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ιωάννης Ξιφαράς και ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Παρόντες θα είναι και όλοι οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων του ευρύτερου κλάδου, εκπροσωπώντας την Ελληνική Εταιρεία Logistics, τον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών, το Ινστιτούτο Logistics Management, την ΠΕΕΔ, την ΟΦΑΕ, τον ΣΥΝΔΔΕ&L, την EEBΔΨ&L, τον ECR Hellas και τον GRECA.

Στην Αθήνα, για την περίσταση θα βρεθούν και διεθνείς προσωπικότητες του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών, όπως ο διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμων Μεταφορών της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, ο κύριος Li, εκπρόσωπος της International Road Transport Union, ο πρόεδρος του International Union for Road-Rail Combined Transport (UIRR), ο κύριος  Schultze, και η πρόεδρος του European Network of Freight Villages Europlatforms, η κυρία Ortiz.

Events και εκθέματα από την Ελλάδα και 8 χώρες

Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» συγκεντρώνει περίπου 300 εκθέτες, με τις ξένες συμμετοχές να προέρχονται από 8 συνολικά χώρες και την έκθεση να εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά hall, καταλαμβάνοντας 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Η διεθνής έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Υποστηρίζεται από 3 υπουργεία και όλους τους συλλογικούς φορείς του κλάδου, οι οποίοι εμπλέκονται και στη διοργάνωση των 12 –παράλληλων με την έκθεση– συνεδριακών events, LOGI.C 2023.

Οι πάνω από 25.000 επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν στη φετινή έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα και να ενημερωθούν για νέες υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος.

Η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES σας καλεί στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» για να γνωρίσετε την αγορά του μέλλοντος. Μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού στο Metropolitan Expo, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε περισσότερα στο www.sce.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn