Skywalker_new1jpg_002.jpg

 

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργανώνουν για εικοστή συνεχή χρονιά την Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International. Το Career Fair θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2023, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από τριάντα πέντε επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρίες τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

Χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr, kariera.gr, skywalker.gr και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn